Следвайте ни

Резнаха наполовина заплатата на доц. Мангъров, социалистите го оплакват

viber icon

Доц. Атанас Мангъров вече втори месец получава половин заплата в Инфекциозна болница.

Това сподели самият той в интервю в предаването "Антидот" на червената телевизия БСТВ. На въпрос защо е така, той отговори: "Ами не ме харесват".

"На настоятелните ми въпроси вчера доцент Мангъров така и не каза защо ръководството на Инфекциозна болница го държи втори месец на половин заплата. Единственото обяснение, което ми даде е, че "директорката не може да го диша". Намирам за крайно недопустимо лекар, който рискува живота си и работи на първа линия по време на пандемия, да бъде тормозен и то в държавна болница. Въпросът трябва да бъде внесен в НС". Това написа след предаването водещата  Юлия Ал Хаким, която е съпруга на червения депутат Александър Симов.

След което се обади и съпругът Симов:

"Можете да си мислите каквото искате за него, можете да го отричате, мразите и съскате, но това е недопустимо, а и изключително неморално. Говорим за лекар, който е на първа линия.  И какво получи за това? Половин заплата".

Той също се закани веднага след ваканцията на Народното събрание да внесе въпрос към министъра на здравеопазването по тази тема.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Ей, червени см--та--няци!!

Ей, червени см--та--няци!!

23.12.2020 | 18:43

Получава половив заплата, защото работи 4 часа!! Не го мислете - 100 лева му е прегледът!!За деца! При него Здравна каса няма! Всичко е кеш, в брой!! Всъщност, дали чука касови бележки? Кажи, бе Симов?

Отговори
10 3
Косе-Босе

Косе-Босе

23.12.2020 | 17:21

Мангъров не се хвана на Ковидхорото и резултата е ясен. Следващият път ,когато ръкопляскате на лекари, запитайте се на кои?

Отговори
8 13
Кума Лиса

Кума Лиса

23.12.2020 | 18:45

Много преказваш и си изпусна яйчицето! Утре като те налази ковида и не можеш да дишаш, нека червения г.ъз Мангъров да те лекува! Ще ръкопляскаш, ама ще е късно!

Отговори
9 6
Да Бъде

Да Бъде

23.12.2020 | 16:52

Радев - Президент. Мангъров - Премиер. Много скоро. МУТРИ ВЪН!!!

Отговори
11 14
Това

Това

23.12.2020 | 18:50

ще стане при условие, че Маркс и Енгелс възкръснат.................хахахахах

Отговори
7 4
Аз конкретната

Аз конкретната

23.12.2020 | 16:47

Моля наистина моля отговорните хора от опозицията незабавно да докладват на най високо ниво,на министърката на министър председателя как е възможно толкова нагло поведение на ръководството на болничното заведение.Доц.Мангъров е може би един от най-способните и всеотдаен лекар.Засрамете се вие от ръководството дано намерите възмездие за проявената злост!Срам не само за гилдията а въобще!Но рано или късно ще си получите заслуженото!

Отговори
13 16
Тошко

Тошко

23.12.2020 | 16:27

Мангъров ПРЕЗИДЕНТ! Долу Радев.

Отговори
8 11

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?