Следвайте ни

Ревизоро уверил Борисов, че няма да има водна криза

viber icon

Министърът на околната среда и водите Емил Димитров-Ревизоро е уверил премиера Бойко Борисов, че няма да има водна криза у нас. За това написа самият министър-председател във Фейсбук.

"Той ми докладва и за ситуацията с водоснабдяването в Бургас и мерките, които ще се предприемат в следващите месеци. За съжаление през последните години сушата е проблем в цял свят. Въпреки тежките обстоятелства ние имаме план и го следваме. Осигурили сме необходимите средства за построяването на нови язовири, за рехабилитацията на ВиК мрежата. Ще има и питейна вода, ще има и вода за земеделците", написа още Борисов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

КОЙ КОГО и ЗАЩО

КОЙ КОГО и ЗАЩО

27.11.2020 | 14:45

Егати Цирка Ривизоро Позлизуро говори за водна криза и за разбита водна структура Тиквата го привиква на килимчето и Подлизуро му обещава че няма такова нещо На същата Тиква която назначи един разбойник на напойтелни системи и тази мутра наряза хиляди километри напойтелни съоражения за скрап В знак на благодарност на този разбойник Българския независим съд даде орравдателна присъда Тиквата му купи една телевизийка и го назначи за изпълнителен директор От тази телевизийка да ви облъчват с големите постижения на еврейна Тиквун Разбойника ли Ами Георги Харизания Направете си сметка къде в йерархията се намира другаря Подлизуко и къде Харизания и защо като сте харизани и на КОЙ или на КОГО

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?