Следвайте ни

Ревизоро разкри чудовищни кражби в Пловдивско, чака ли ни безводие

Кризата в Бургас добива застрашителни размери заради пиар

viber icon

Системата на напояване и водоснабдяване в България е подложена на истинско унищожение през последните 30 години. Това призна министърът на екологията Емил Димитров.

Ревизиро даде пловдивска област като абсолютен шампион по безобразия. "Помпени станции и тръби са масово нарязани. Където са оцелели, пък са тотално остарели морално", каза още министърът по адрес на Пловдивска област.

Емил Димитров - Ревизоро пристигна в Народното събрание (НС) и направи извънредно скандално изявление заради проблеми с язовирите. Той предупреди, че говори от лично име и не ангажира политически сили.

От януари Ревизоро предупреждавал за проблемите с язовир „Камчия“, но до момента не се направило нищо по планираните ремонтни дейности. Припомняме, че за водоснабдяването в Бургаско се готви подкачване на два други язовира - „Порой“ и „Ахелой“.

Първата копка се отлагала с месеци заради пиар, който искал това да се направи в подходящия момент. Капка дъжд не е паднала, Бургас остава без вода, предупреди Ревизоро от парламентарната трибуна.

Друга причина за забавяването на ремонта била битка между земеделското и регионалното министерство кой да го извърши и да поеме обществената поръчка. Първото не давало съответните документи на второто. Така се блокирало началото на ремонта. 

Емил Димитров призна, че България е в тотален колапс и се спасява от безводие само благодарение на уникалната система, изградена през тоталитаризма, която устоява 30 години кражби.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

г-н Е. Димитрив

г-н Е. Димитрив

27.11.2020 | 10:43

Пийте си хапчетата!

Отговори
2 7
дии

дии

27.11.2020 | 10:38

Ревизиро даде пловдивска област като абсолютен шампион по безобразия. "Помпени станции и тръби са масово нарязани. Където са оцелели, пък са тотално остарели морално", каза още министърът по адрес на Пловдивска област. Общи приказки на един лаладжия

Отговори
2 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?