Следвайте ни

Ресторантьорите на протест, искат да отварят заведенията на 1 февруари ВИДЕО

Няколко хиляди души се събраха, въпреки разединението в браншовите организации

viber icon

Вече втори час тече протеста на собствениците на заведения и техните служители, които настояват да отворят от 1 февруари. В протеста освен столичани има и големи групи от Пловдви, Варна и Бургас. 

На площада са предимно млади хора, които са и предимно заетите в сектора. Протестът в София е под надслов „Марш към свободата“. В „Триъгълника на властта” са се събрали хора от различни части на страната, за да поискат заведенията да бъдат отворени от 1-ви февруари.

"Намираме се в ситуация на безпрецедентна световна криза, най-силното оръжие е истината. Когато проведохме срещите с двете асоциации преди седмица, тогава същата асоциация, която срещнах вчера, заяви, че властта се среща с удобни за нея организации. Освен тях поканих и Асоциацията на заведенията в България. Помолих и господин Алибегов да се срещнем. Чакахме да дойдат, но не дойдоха. Изпратихме имейл, с което отново казахме, че сме отворени за този разговор. Няма да се уморя да се боря за живота и здравето на всеки един гражданин", каза по-рано днес здравният министър проф. Костадин Ангелов.

 

Станимир Кронев

Станимир Кронев

Репортер-редактор - екип "Бизнес"

Станимир Кронев е завършил журналистика в СУ и финанси в ПУ. Участва в създаването на редица културни и развлекателни събития в Пловдив. Публикува в американски издания.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

пълна маниполация

пълна маниполация

27.01.2021 | 17:36

Не е вярно.Вижте внимателно видеото.Напротив,той е един от тези ,които ги защитава.

Отговори
2 2
Валери Симеонов показа среден пръст на протестиращите ресторантьори

Валери Симеонов показа среден пръст на протестиращите ресторантьори

27.01.2021 | 15:37

https://www.youtube.com/watch?v=okN71Gxt9J0&feature=emb_imp_woyt

Отговори
6 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай