Следвайте ни

"Рефан" спонсорира театър в зала 2 на НДК

viber icon

Козметична компания „Рефан” е спонсор на спектакъла от Бродуей “В защита на пещерния човек” от Роб Бекер, чиято премиера е на 21 февруари в зала 2 на Националния дворец на културата от 19.30 ч. Комедията за недоразуменията между половете ще се играе и на 5, 14, 22 и 30 март. Постановката е дело на режисьора Стоян Алексиев и актьора Димитър Бакалов.

“В защита на пещерния човек” е брилянтно представление, спечелило сърцата на милиони зрители в повече от 40 държави на повече от 30 различни езика, макар че посланията на текста са универсални, а смехът е един и същ на всички езици. Спектакълът е забавен и проницателен разказ за отношенията между мъжете и жените, предизвикващ бурен смях и у двата пола. По време на представлението зрителите честичко се побутват с лакет, разпознавайки себе си в историите, разказвани на сцената.

 “В защита на пещерния човек” е играно за първи път през юни 1991 г. в Сан Франциско и скоро след това се мести в Далас. След година в Далас (вече неопровержим хит) “Пещерния човек” се играе в препълнени зали във Вашингтон, Филаделфия и Чикаго преди премиерата си на Бродуей през 1995 г. След две години и половина и 702 представления в Хелън Хайс Тиътър, “Пещерния човек” поставя рекорд като най-дълго играното солово представление на Бродуей. “Екстравагантно смешното и учудващо свежо изследване на пропастта между половете” (Чикаго Сън Таймс) прави “В защита на пещерния човек” “комедиен феномен” (Ню Йорк Таймс).

Комедиантът Роб Бекер написва “В защита на пещерния човек” за три години, през които прави неформално изследване в областта на антропологията, праисторическата епоха, психологията, социологията и митологията.

 

 

 

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Знаете ли коя е ОСНОВНАТА причина за заболяванията, свързани с тютюнопушенето?