Следвайте ни

Развод! Минеков скъса с Бабикян и Хаджигенов: Аз не бях на площада, за да вляза в политиката с Манолова

viber icon

"Аз не бях на площада, за да стигна до този политически формат. Още от първите дни имаше много обвинения, че ще направим партия, имаше обвинения, че около нас най-често се вижда Мая Манолова, че ще използваме регистрацията на партията на Мария Капон. Аз съм отричал това през цялото време, но се наложи всичкото това да бъде възприето и да се случи."

Това заяви скулптoрът проф. Минеков. Той се  рaзгрaничи oт другитe двама от Отровното трио, които cфoрмирaхa пoлитичecкa кoaлиция c Мaя Мaнoлoвa зa прeдcтoящитe пaрлaмeнтaрни избoри.

"Когато бяхме на площада, ние бяхме граждани, а когато вземеш политическа страна, ти си само част от това гражданско общество. Още от първите дни имаше много обвинения, че ще направим партия", допълни той.

 Минеков обясни, че не иска да е политически ангажиран. "Естествено, че трябва да има и политици, но аз избирам да остана от другата страна", сподели откровено професорът.

"Това, което ще ми липсва е, че изтървавайки тези двама приятели като политици, ние повече няма да може да се върнем на площада, няма да бъдем желани", сподели Минеков.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

МАРИЯ АЛ КАПОН

МАРИЯ АЛ КАПОН

13.02.2021 | 22:50

ЧАКАЙТЕ МОНТАНСКОТО ЛЕКЕ ХАДЖИГЕНОВ В ПЛОВДИВ .

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай