Следвайте ни

Разтърсващо за смъртта на Жоро Илиев! Мая разплака мрежата

viber icon

Вдовицата на покойния бос на ВИС-2 Жоро Илиев разплака мрежата с признание за смъртта му. Ето какво написа Мая Илиева:


"Веднъж пих кафе със съпруга ми... Кафенето беше евтино и неприятно, а кафето безвкусно и хладно. Но съпругът ми беше млад и красив и аз го обичах ужасно много. В тази сутрин носех старото си палто, което мразех толкова много, че обвинявах него за всичките си неволи в живота. Караше ме да се чувствам грозна и дебела, а на всичкото отгоре и не топлеше.
Пих гадното кафе на малки глътки и гледах мъжа си. Той ме обичаше и това личеше дори в погледа му. И аз го обичах... Нямате представа колко много. Мечтаех си един ден да се гледаме по същия начин, но в някой хубав ресторант, а аз да изглеждам стилна и красива. За него, разбира се.


Съпругът ми почина млад и също толкова красив, колкото в онзи ден, в който пихме евтино кафе. Аз останах сама. През следващите години изпих стотици кафета в най-различни заведения. Имах дрехи, наистина много дрехи и почти бях изтрила спомена за онова палто, което съсипваше живота ми. Но всеки път, когато отпивах от топлата напитка, си мечтаех да нося грозното си старо палто и да пия гадно кафе, стига да съм с него.

Тогава разбрах, че съм имала целия свят, а сега, когато имам пари, съм гола и бедна...", пише Мая за любовта си с Георги Илиев. След по-малко от месец, на 25 август тази година, се навършват 15 години от неговата смърт. Той беше застигнат от фатален изстрел на 35-годишна възраст в Слънчев бряг.

До ден днешен Мая не е свалила брачната си халка, макар след смъртта на Жоро да имаше връзка с Ники Шванца, пише Ретро. Пред приятели тя разкрила, че пръстенът ще остане на ръката й докато е жива. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

РТР

РТР

07.08.2020 | 11:31

Както в историческите хроники е описано, мафиотите след 35 годишна възраст обикновено са живи единствено ако са политици, а останалите, които не успеят в политиката са мъртви. А изхвърлен от политиката бивш мафиот обикновено умира скоро. Факти.

Отговори
6 0
dii

dii

07.08.2020 | 10:33

Боже и аз се просълзих. Колко страда тая женица. Убили са този хрисим човечец, дето на мравката е сторвал път. От сутрин до вечер се е трудил честно и само добрини е правил. Обаче световния империализъм и международното положение не спят, не са позволили толкова щастие. Трябва паметник на тоз добър човек, а църквата да го канонизира за светец. Марица, не ви ли е срам ?

Отговори
10 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?