Следвайте ни

Разтърсващо: Проговори майката, пребила 3-годишната Вики

viber icon

Майката, пребила 3-годишната си дърщеря Виктория, проговори за причините да посегне на дъщеря си. "Обичам Вики, съжалявам че ударих! Не я мразя!", каза Катя Никифорова за „България Днес“.

Сагата с побоя над Вики от собствената й майка подлуди цяла България, след като в социалните мрежи изтече видео, в което Катя шамаросва плачещото по гащички момиченце. С мотива, че „таткото ти Денис не те обича, не обича и мен".

Начаса детето бе изведено от майката с полиция и настанено в приемно семейство, а майката в психиатрична клиника. След което бащата Денис обяви, че си иска дъщеричката и започна дори да се среща всяка седмица с нея в присъствието на социалните служби.

"Още съм тук в клиниката, пия си лекарствата, работя с психолог. Аз също искам да си върна детето. Нямам против Денис да среща с детето, но съм против лъжите, които наговори по мой адрес. Не съм фанатичка, не членувам в секта. И не аз съм искала да изнасили дъщеря си с предмет, както казва той. Денис общуваше с един човек, който искаше да изнасили и мен, и детето му. Затова пуснах клиповете, от които тръгна всичко - защото общуваше с лоши хора, пренебрегваше ни", разказва Катя. Тя още не знае кога жената ще напусне здравното заведение.

Катя разказа, че съжалява за случилото се и опровергава твърденията на мъжа си, че е пращал по 300 паунда от Англия, където работил. Младата жена е категорична, че излезе ли от психиатрията ще започне да се бори за дъщеричката си.

Тя е възмутена, че детето се среща вече освен с баща си и с баба си по бащина линия.

„Точно тя, бабата на Вики, майката на Денис, ме преби почти веднага след секциото и две години и девет месеца не се сети за внучката си, не я е поглеждала“.

Катя признава, че се е почувствала ужасно, когато социалните са отнели детето й и е  осъзнала, че е постъпила лошо. Таткото на Виктория Денис не бе намерен за коментар.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?