Следвайте ни

Разтърсващо! Отвлечен от „Наглите“ живял окован в ковчег 17 дни ВИДЕО

viber icon

Отвлеченият от бандата „Наглите“ бизнесмен Киро Киров разказа разтърсващите си спомени от онова време.

Поводът е, че преди три дни Софийския апелативен съд пусна предсрочно от затвора Ивайло Ефтимов, известен като Йожи от бандата за отвличания на „Наглите“ и сочен като един от лидерите й. Съдиите Николай Джурковски, Емилия Колева и Величка Цанова решиха, че Евтимов ще бъде на свобода условно за 2 години, 5 месеца и 22 дни. Това е остатъкът от присъдата му. Той е излежал над 15 години и половина от наложените му 18. Ефтимов ще бъде с пробационна мярка „задължителни периодични срещи с пробационен служител“ за срок от 2 години и 5 месеца. 

"Минаха 11 години откакто ме отвлякоха. Взеха ме в кола, държаха ме 17 дена в ковчег, завързан с верига за стената, не знаеш дали ще излезеш, не знаеш кога някой изрод ще влезе да ти отреже пръст или уши. Хванаха 18 души, осъдиха 4, останалите били само охранявали, те не са виновни", започна разказа си той.

"Отвлечените са 12, аз бях 11-ият. Теорията, която развиват полицаите, групата трябва да е поне от 12 души, а пуснаха 14 души, някои бяха свидетели, които трябваше да скрият", обясни Киров.   "Животът ми тотално се промени, синът ми плати 517 хиляди евро. Когато той е хвърлил парите от моста, на следващия ден се е появило в медии, че това е станало, откъде са знаели? Вероятно изтича някаква информация. Когато ме освободиха, разказах абсолютно всичко, след това обаче се появи чувство на страх и неувереност и не казах всичко на следователите", сподели жертвата на жестокото отвличане.

"Пребиха ме, след като се опитах да разбия страничното стъкло с крак, те слушаха радио К2. Останах с впечатление, че са полицаи, защото ми взеха оръжието за секунди, добре обучени хора. Единият от "Наглите" ме попита дали смятам, че са ме отвлекли полицаи. Ако срещна някой от освободените от "Наглите", няма и да ги позная, а те мен да. Защо им слагат качулки, а хората на улицата да не знаят - този е убил, този е изнасилил...", попита реторично Киро Киров.

"Сега нямам пари, тогава имах, сега само за отмъщение могат да ме търсят, само аз критикувам, че са им малки наказанията, че са убийци", завърши той.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Нали

Нали

05.10.2020 | 00:55

Службите ги хващат, Лозан Панов ги пуска! Как правят сeкс гeйската двойка Лозан Панов и Румен Радев? Любима поза 96, с гeйско искривяване на гръбнака, шибвaт език в дирката на другия!

Отговори
8 10

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?