Следвайте ни

Разтърсващо! Майката на убитото 13-годишно дете разкри последните му думи

viber icon

Нови трагични подробности изплуваха около убийството на 13-годишното момиче в Скобелево, община Павел баня. Детето почина след удар с нож, нанесен от 14-годишно момче.

Припомняме, че около 18 часа вчера момичето е в двора на къщата си, когато там влиза момчето. Двамата се познават, учели заедно, не са се карали, въпреки че момчето имало проблеми – било със специални образователни потребности.

Всичко започва заради една запалка.

Момчето поискало от момичето запалка, а то не му дало, защото нямало. Тунджай вади нож от джоба си и наръгва девойката. Бащата е бил вкъщи, но е спял в същото време, затова не е могъл да реагира навреме, заяви Ахмед Сюли, кмет на Скобелево в телевизионно интервю. Момичето е наръгано на три места. Фатална се оказва раната в гърдите – ранената издъхва на път за болницата. В селото са в шок от случилото се.

Опечалената майка на момичето Чона Янкова разказа: "Дъщеря ми влиза вътре и казва: "Татко, аз съм наръгана".

На три места е наръгана от Тунджай. Оттам нататък тя изгасна. Аз тръгнах с кола заедно с нея и по пътя спряхме линейката. Качихме се веднага, но тя вече беше мъртва". "На 30 октомври щеше да направи 14 години. Учиха заедно с Тунджай, нямаше никакви разправии. Как стана това нещо, не знам", добави тя.

От Окръжната прокуратура в Стара Загора са наложили 72-часов арест на Тунджай. Разпоредени са няколко спешни експертизи, включително психолого-психиатрична, която да изясни какво е състоянието на 14-годишния. Според хора от махалата Тунджай бил тих и кротък и никой не знаел, че тайно носи нож и може да нападне и нарани някого. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?