Следвайте ни

Разкриха причината за смъртта на 16-годишното момче, ударено от ток на столичен булевард

viber icon

Неправилно електрозахранване на частен обект в съседство е причината за смъртта на 16-годишното момче, което загина от токов удар вчера в София.

Столична община разпореди спешна проверка във връзка с трагичния инцидент, съобщи bTV.

"Всички процедури, направени от район "Триадица" за преместваеми обекти в района на бул. "Иван Гешов", както и поставяне на всички външни обекти, ще бъдат проверени по заповед на кмета на Столична община", се казва в съобщение на общината.

Инцидентът стана в неделя на светофар. Момчето е чакало на пешеходна пътека, когато е разтърсено от токов удар.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Дани

Дани

16.02.2021 | 09:51

В цяла София се краде ток! Най много от трафопостове,копаят посред нощ и се свързват заведения! Имат си покровител от ЧЕЗ!

Отговори
0 0
Това  не  е

Това не е

15.02.2021 | 08:24

Толкова работа на кмета на София. Това е от компетенцията на Теменужка Петкова. Защото подобни предпоставки се наблюдават в цяла България. Има правилници в енергетиката които ако се взисква за тяхното спазване такива случаи няма да има. Изолирани тоководещи кабели допиращи се до метални конструкции изискват тези конструкции да бъдат занулени и заземени. А ако кабела е бил негумиран а с пластмасова изолация всичко е ясно.

Отговори
4 0
И двете, и двете дедо Попе!

И двете, и двете дедо Попе!

15.02.2021 | 09:47

Да не си прехвърлят отговорностите като горещ картоф! Един млад човешки Живот си отиде ей така за НИЩО! Всеки можеше да е на мястото на горкото дете!!!

Отговори
3 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай