Следвайте ни

Разкриха моториста, застрелял Станка Марангозова

viber icon

Извършителите на убийството на Станка Марангозова са задържани тази сутрин, съобщава БНТ. Марангозова беше застреляна в колата си от моторист, през октомври 2019-а година. 

Двама са задържаните за убийството, сред които и мотористът, който според събраните доказателства най-вероятно е стрелял по Станка Марангозова.

Има трети, който се разпитва и предстои да се прецени дали да бъде задържан и дали да му бъде повдигнато обвинение. Смята се, че и тримата са съпричастни като преки изпълнители на убийството.

От двамата задържани единият е точно физическият извършител, а вторият е бил човек, който му е осигурявал възможност бързо да се оттегли от мястото на инцидента.

Станка Марангозова беше застреляна през октомври миналата година пред дома й, в близост до Окръжна болница. Докато паркира автомобила си, тя беше застреляна от моторист, а тялото й беше открито от мъжа, с когото тя живее на семейни начала.

Операцията коментираха главният прокурор и главният секретар на МВР. "По този случай се провеждат множество действия по разследването, не само в София, на много места. Задържани са не знам към момента колко точно човека, но не е в интерес на разследването да коментираме тоя случай към момента", каза Гешев.

"Към момента тоя, който подозираме за поръчител, поне до срещата с вас, не беше задържан. Но както казах, той ни е известен, въпрос на доказателства. Така е и със Слави Ангелов", заяви на свой ред Ивайло Иванов - главен секретар на МВР. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?