Следвайте ни

Рашков сезира шефа на НСлС за главния прокурор

viber icon

"Днес изпратих част от материалите, които министърът на правосъдието Янаки Стоилов внесе във ВСС, и ги изпратих Гешев на зам. главния прокурор и директор на Националната следствена служба Борислав Сарафов". Това съобщи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков след церемония по награждаването на директори на областни дирекции за добро изпълнение на служебните им задължения.

Той посочи, че се надява в Националната следствена служба, където "има доста качествени следователи, да проведат разследване и да се отговори на въпроса дали става въпрос за извършено престъпление от главния прокурор или не и ако се даде отрицателен отговор на този въпрос какви ще са мотивите за това. 

"Както знаете беше отказано този материал да бъде гледан по същество от ВСС. Аз отделих част от него, който се отнася до незаконосъобразно публикуване на в публичното пространство на материали, придобити чрез прилагането на специални разузнавателни средства", заяви Рашков.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Абе

Абе

27.07.2021 | 17:31

Този комунистически следовател си е внушил че той е върха, на правосъдието. Не се ли застами вече да се чуди какво да измисли за да злепоставя и най вече да заплашва Гешев. Абе чучело, тебе ако тръгнат да тте разследват как си прикривал мутрите през 90-те, как си гуляел на сбирки с Божков и си пълзял на четири крака под масата. Сигурно трябва да си сгазил Лука или пък си обещал на приятеля си Божков, а може би на Радев, защото всичките сте за онзи бай ви ставри. Не може тази бясна амбиция да свалите Гешев като прегазите и конституцията дори, не може да не се дължи на опита ви да избегнете правосъдие срещу вас самите. Крайно време е да се вдигнем и да защитим правова та държава, ама не тази на мутрите които окупираха властта, да защитим конституцията и законно избрания главен прокурор. Рашков да ходи на психиатър за да не му се наложи да ходи при бай ви ставри.

Отговори
4 2
007

007

27.07.2021 | 15:53

Рашков,прати баретите да го арестуват показно!

Отговори
4 7
jon bon

jon bon

27.07.2021 | 16:52

По добре танковете да дойдат.........

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?