Следвайте ни

Рая Пеева разплака ефира със спомени за починалата Лорина

viber icon

Внезапната смърт на 30-годишната актриса Лорина Камбурова потресе нейните колеги, които все още се надяват случилото се е да е плод на техен кошмар и в най-скоро време да се събудят и всичко да е както преди. 

Лорина се оказа истинско съкровище, което всички в арт средите обикнали като свое дете или сестра. Актрисата Рая Пеева не сдържа сълзите си в ефир и сподели шокиращи неща за приятелката си, която Бог прибра при себе си твърде млада. 

Рая и Лорина се сближили покрай следването си в НАТФИЗ, където учили заедно четири години в класа на Здравко Митков. Освен всичко останало, двете актриси живеели заедно по време на следването си. 

"Да, ние си бяхме едно семейство, както всички артисти знаят, в тази академия, ние сме 24/7 часа там и бяхме нейното последно семейство, защото нейната история е много трагична. Първо губи майка си като малка, после баща си, тя е сирак и нашият клас остана и завинаги ще бъде нейното семейство. 

Тя е имала белодробни заболявания. Криела е всичко това, не знам защо. Трябвало е да има трансплантация във Виена при първа възможност и ето какво се е случило. 

Снимахме "Скъпи наследници" година и половина и тя след това замина за Москва и там й се отвориха вратите, защото беше изключително позитивен човек и няма как да не я заобичаш. 

Тя беше много амбициозен човек, не спираше да пее, вкъщи, в банята, навсякъде, всичко пееше, даже й се карах понякога. Тя искаше да се занимава с изкуство във всичките му форми и успя. Тя имаше дует с Росен - един страхотен актьор, и те направиха авторски парчета. Едно от любимите ми е "Летя сама", и ето, тя отлетя. Мисля, че майка й и баща й я извикаха да се прибере", ридае опечалената Рая Пеева, пише show.blitz.bg.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Дети

Дети

03.06.2021 | 17:16

Да!!,и Аз мисля точно като Рая,родителите и са я извикали,и бих добавил с голямо съжаление че каквото е писано да стане,то каквито и грижи и усилия да положиш,въпреки всичко първокласни болници,супер специалисти,огромно внимание,прочие...,накрая съдбата се оказва победител!! Не..,просто ми е тъжно...,няма повече думи..,това е !!!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?