Следвайте ни

Ранен спецполицай: Такава агресия не бях срещал

viber icon

За протеста от първо лице разказа полицаят Стоян Димитров. От 6 г. служи в Специализирани сили. Участвал е в много протести.

"В такъв като вчерашния протест участвам за първи път - с толкова много агресия насочена към нас", каза полицаят.

"Аз и колегите ми бяхме взели позиция на един от входовете на Народното събрание, където ни замеряха с бомби, бутилки, камъни, яйца и още много други опасни предмети. Една от бомбите попадна между щита и лявата ми ръка, където се взриви и щитът беше счупен.

Ръката ми започна обилно да кърви, след което се изтеглих назад и поисках лекарска помощ. На място бях прегледан и беше установено, че на ръката ми има четири прорезни рани. Едната, от които доста дълбока. Отведоха ме в болница ИСУЛ, където ме запиха и отново ми превързаха раната", разказа Стоян Димитров.

По думите му тези протестиращи "търсят агресия".

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Симеон

Симеон

03.09.2020 | 13:40

,,Марица,, вие се изявявате като придворна многотиражка на мутрите от криминалния преход, снощи гледах как тези същите ,,герои,, доволно хранени от народа влачат невинни деца по паважа защитавайки човека с пачките. Същите тези деца нямаха нищо с нарочно докараните провокатори а са тръгнали да защитават бъдещето си за справедлив и достоен живот.

Отговори
2 4
Макак

Макак

03.09.2020 | 17:16

Платена при това - става дума за едни 10 бона на месец вкл. към 20 трола на щат към вестничето. На всички стана ясно, че това са криминални елементи внедрени от куките.

Отговори
1 1
ГЕОРГИ

ГЕОРГИ

03.09.2020 | 12:47

ДА БЪДАТ БЛАГОСЛОВЕННИ РЪЦЕТЕ НА ТОЗИ КОЙТО Е ХВЪРЛИЛ БАМБАТА СРЕЩУ ТЕБ----А ТИ ЗАЩО ЗАЩИТАВАШ БЪЛГАРОУБИЙЦИ И МУТРИ??-СЛЕДВАЩИЯ ПЪТ АКО СИ ПАК ТАМ СЕ КУЛНА В ГОСПОД ЧЕ МОЖЕ ДА ОСТАНЕШ И БЕЗ ГЛАВА ИБРИК МРЪСЕН

Отговори
7 9
jon bon

jon bon

03.09.2020 | 13:02

От къде толкова злаба бе Георги?????????

Отговори
6 3
ГЕОРГИ--ОТГОВОР

ГЕОРГИ--ОТГОВОР

03.09.2020 | 13:13

АКО ТИ РАЗКАЖА КАК МИ ПОПЕЛЯХА ЖИВОТА--НЕ ЗЛОБА--МИ КАК НЕ СЪМ УБИЛ ЕДИН ОТ ТЯХ Е ТРЯБВАЛО--ТВА СА ИБРИЦИ НА МУТРИ--ТЕ ГИ ПАЗЯТ И ОЧАСТВАТ В ГЕНОЦИДА СРЕЩУ БЪЛГАРИТЕ

Отговори
3 5

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?