2374
Следвайте ни

Радев: Зеленият сертификат дава свобода

viber icon

Президентът Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова посетиха най-голямата фабрика за белене на слънчогледови семки и производство на слънчогледово олио в района на Добрич. Продукцията се изнася не само в Европа, но по целия свят.

Радев с радост отбеляза колко млади хора работят в нея. Служителите поставиха въпроса за зеления сертификат. 

"Това е изискване на ЕС. Трудно се взима такава решение, но ако не се въведе, трябва да затворим държавата.  Сега хората могат да избират - ваксиниран, преболедувал или с тест. Все още не се осъзнава свободата, която дава този сертификат. Иначе се затваря всичко и седиш вкъщи на дивана", коментира Радев.

Илияна Йотова изтъкна, че служебното правителство предприема мерки, които да гарантират живота и здравето на хората и да не се допусне затваряне на държавата и фалити на бизнеси. "Този баланс е много труден, но вярвам, че ще го постигнем", посочи тя.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Нещастник Ще ти дам аз една Свобода

Нещастник Ще ти дам аз една Свобода

04.11.2021 | 15:31

Радев Това ли е съвремения вариант на Либерастията ви Еврогейска или чифутска Да си седим ( КОЛКО ) у дома на диванчето А Радев през туй време докато си седя на диванчето ти ли ве каун ще ми храниш семейството и ще ми плащаш сметките за ток вода газ Ти ли ве каун с 10 хиляди лева заплата охрана държавен автомобил и самальот под газа ти Ти ле ве каун комунистически който копираш едно към едно омразните ти фашисти който белязвали чифутските ти ментори и приятели със едни звездички аналог на днешното зелено И със същите рестрикций за вечерен час и без право на труд поради простата причина че никой частник а най малко Държавата е наемала белязън със звездичка на работа А знака за равенство между куманизъма и фашизъма сложен в нарочна Декларация от Народите в Европа и като идеологий човеконенависни тоталитарни в днешни дни потвърждава това А най доброто опредение за вашите днешни действия е куманистически фашизъм Без оглед на това какви етикети си Липитеибераси Демократи или Цоциалисти Цоцате яко Народна кръв и пот Цоцайте до де можете После кръв ще повръщате Никъде в словата на онези с който са си накичил Президенския си кабинет и се киприш на техния фон те не са споменували че Свободата е Зелен и то сертификат

Отговори
3 0
Румен Радев

Румен Радев

04.11.2021 | 15:19

Ето, построих ви фабрика за чоплене на семки в която работят млади хора

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?