Следвайте ни

Радев отговори на ГЕРБ: Изхвърлихте стотици хиляди, връщаме държавността

viber icon

Президентът Румен Радев обяви, че със служебното правителство започва да се връща държавността. Държавният глава беше в село Руня, където откри паметник на загиналите във войните. Покани го шефът на местното настоятелство Румен Атанасов - Пилота. 

Вчера бившият финансов министър Кирил Ананиев обяви, че при първия служебен кабинет държавният глава му е оказвал натиск да уволни шефовете на приходните агенции.

Днес Радев определи това като комичен опит Ананиев да се изкара герой. Президентът коментира има ли чистка в администрацията.

“Чистка, преврат и т.н., вие спомняте ли си къде бяха медиите, когато управлението на Борисов осъществи погром над цялата администрация над службите за сигурност, стотици хиляди хора бяха изхвърлени, други се назначаваха. Миналата година само в ДАНС бяха освободени 50 души. Мисля, че е време да освободим България от усещането, че има хора незаменими, на които властта по право им принадлежи и те са се сраснали със столовете.

Това са рутинни процедури, сменят се хората на управленски нива. За два месеца е абсурдно да се мисли, че може да се направи ревизия на 10 години управление, но новият кабинет е длъжен където може да даде светлина как се е управлявала страната и където се установят корупционните практики, да бъдат пресечени“, каза Румен Радев, президент на България.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (73)

Свешник

Свешник

21.05.2021 | 12:46

Изкукуригал старец,сънувал се е като герой който с голи гърди пази крадливите и наведени кадри на НАП и митницата.... Миличкия той само своята паница е вардил... А думите му когато са поискали от Пловдив да придвижи средствата по организиране тържествата за културната столица...този герой,този рицар без броня се навел ниско и "пошушнал: Аз правя само това което Бойко Борисов нареди!!!!!!??? Ако каже ще преведа!!!!но аз да преведа на своя глава НЕ!!!! И ДНЕС ГЕРОЙ!!!!

Отговори
5 0
Тошко

Тошко

20.05.2021 | 15:45

Радев остават ти 50 дни и Бойко пак ще Ви бие като котка в дувар! А на президентските изобщо забрави, до тогава ще си съсипал държавата!

Отговори
10 27
Президентинът генералисимус Радев пренебрегва  МЮФТИЯТА?

Президентинът генералисимус Радев пренебрегва МЮФТИЯТА?

16.05.2021 | 22:23

Ами като нахлуят НАТОвските събратя от югоизток поведени от султана? Ами ако -пази Боже- дойдат партизаните главорези от Халифата? *р*вославните търгаши няма да те закрилят -както навремето Кирил защити еврейците- защото сега ако не им пипа имотите те са ОК СЪС ВСЕКИ ВЛАСТЕЛИН

Отговори
16 7
Хотел Империал-новия затвор за чакалите това

Хотел Империал-новия затвор за чакалите това

16.05.2021 | 12:10

Квичете,квичете калинки.Вийте от безсилна ярост чакали(това име ви го даде самата тиква).Този вой ми е по-приятен от симфониите на любимите ми композитори -Антонио Вивалди и Георг Фридрих Хендел.Ех как всичко се връща.Опропастихте съдбите на хиляди хора ,крадохте ,като монголска орда ,сякаш БГ не ви е родина, но......дойде време за разплатата.Такива просто са законите на Всемира ,но сте кухи да го знаете.Като вожда ви сте еднокнижници..Ще плащате и то как ще плащате гепирастки башибозуци.Единственото ,което ме притеснява ,е че наличните затвори не могат ви побра.Трябва да се строи нов затвор.Но да спестим народна пара ,ще превърнем хотела на маминия Империал в затвор.Само не си мислете ,че в лукс ще излежавате дългите си присъди.От стаите на Империал ,такива хубави килии стават.А луксозното обзавеждане ще го продадем на търг.Нали не трябва да ощетяваме народа за вашата издръжка.Всеки ден боб чорба итипов хляб.Това ще е минюто ви крадци с крадци.

Отговори
42 26
Ели

Ели

16.05.2021 | 11:18

Аз помня на времето как Сл.Атанасов пусна комунистите през задната врата в управлението на Пловдив. Радев сега прави същото с държавата. Назначава служебни министри от кариерата на БСП. Та българите ако искахме правителство на комунистите, щяхме да гласуваме за тях. Българи, успяха с политически тарикатлъци да ви подменят вота, ако Трифонов беше казал, че ще се съюзи с БСП, никой нямаше да гласува за него а все още остава съмнението за манипулиран вот в чужбина. Тези машини са капан за България. Трябват протести който да свалят мафията на Радев от власт.

Отговори
45 45
Коректор Дедовия

Коректор Дедовия

20.05.2021 | 19:03

Тази " Ели" ми изглежда като невежа тиква??! Не схваща ли,че в България никога не е имало комунизъм,а оттам - комунисти?? Имаше СОЦИАЛИЗЪМ!! По история и пиша - слаб 2 !!

Отговори
9 10
РАДЕВ НЕ Е ОРЕШАРСКИ. И ТОВА ТИКВАТА ГО ЗНАЕ КАЛИНКИ

РАДЕВ НЕ Е ОРЕШАРСКИ. И ТОВА ТИКВАТА ГО ЗНАЕ КАЛИНКИ

16.05.2021 | 11:11

ЕЙ КАЛИНКИ И ЗА ТРОЛОВЕ НЕ СТАВАТЕ.ВСЕ ЕДНИ И СЪЩИ ОПОРНИ ТОЧКИ,В КОИТО НЯМА НИКАКВА ЛОГИКА ИСКАТЕ ДА СВАЛЯТЕ РАДЕВ .АМИ СВАЛЕТЕ ГО.КОЙ ВИ ПРЕЧИ.ЕТО ОКРОМВРИ ИМА ПРЕЗИДЕНТСКИ ИЗБОРИ.ТИКВАТА НАЛИ Е АЛФА МЪЖКАРЯ ВИ.ДА ИЗЛЕЗНЕ В ЧЕЛЕН СБЛЪСЪК С РАДЕВ.АМА НЯМА ДА ГО НАПРАВИ , ЧЕ ЗНАЕ КАКЪВ ЩЕ Е РЕЗУЛТАТА.ОЩЕ В ПЪРВИ РУНД ,ЗАЩОТО НЯМА ДА ИМА ВТОРИ ,ТИКВАТА ЩЕ МУ БЪДЕ ПРЪСНАТА ОТ КРУШЕТО НА РАДЕВ И С ПОХОДКА НА МИКИ МАУС ПРЕБИТ ОТ БОЙ НА ИЗБОРИТЕ ЩЕ СЕ ПРИБЕРЕ ПРАВО В ЗАТВОРА ЗА ДЪЛГО.АКО ПЪК ИСКАТЕ ДА СВАЛЯТЕ ПРЕЗИДЕНТА С ПРОТЕСТИ,АМИ ПОЧВАЙТЕ ОТ УТРЕ.АМА НЕ ВИ СТИСКА.НА ВСЯКА ВАША КАЛИНКА ЩЕ ИЗПРАВИМ ПО ДЕСЕТ.ГЛАВАТАРЯ ВИ МНОГО ТОЧНО ВИ ОПРЕДЕЛИ ,ЧЕ СТЕ ЧАКАЛИ.АМА КЪДЕ ЧАКАЛА ДА ИЗЛЕЗНЕ СРЕЩУ ЛЪВА БЪЛГАРСКИ.И ЗАПОМНЕТЕ -РУМЕН РАДЕВ ,НЕ Е ОРЕШАРСКИ.ИСТОРИЯТА НИКОГА НЕ СЕ ПОВТАРЯ.А АКО СЕ ПОВТОРИ ,ТО Е КАТО ФАРС.ГОРКИЧКИТЕ ТЕ -БУНТОВНИЦИ ЩЕ МИ СТАВАТ. ОТ КРАДЦИ БУНТОВНИЦИ НЕ СТАВА БРЕ БУНАЦИ.МНОГО ИМА КАКВО ДА ГУБИТЕ.ЗАТОВА ЩЕ СИ НАЛЯГАТЕ. ПАРЦАЛИТЕ.

Отговори
37 48
Ели

Ели

16.05.2021 | 11:22

Радев е машата на мафията в България. Защо крещите? Страх ли ви е? Така е когато защитавате престъпник. Заграбената власт никога не е трайна и у Радев се е вселил страха от народната любов. Затова и той и куклите му от служебния кабинет ходят с по три кръга охрана.

Отговори
41 45
Сик

Сик

16.05.2021 | 11:36

И му намериха пачките в спалнята, къща в Барселона, прости.тутка за 50 бона поръчана от Пилето и събира кюлчетата от бизнесмените, ееех гербарска калинка, за постчето ти е цялата ти борба.

Отговори
45 29
Тиквата Румен Радев

Тиквата Румен Радев

16.05.2021 | 10:40

Продаде България на мафията и руснаците за тридесет рубли. Време е да си ходи, позорно наритан от народа за назидание на всичко останали, които си помислят, че могат да командват България без да е гласувано за тях. ВЪН

Отговори
40 44
Коректор

Коректор

20.05.2021 | 18:51

Ало, Тиквата е в Банкя!! Ясно??

Отговори
12 12
Венсеремос

Венсеремос

16.05.2021 | 10:36

Народа вече се усети. Всички стискат зъби и чакат момента да се вдигнат и да свалят това недоразумение Радев. Цените на стоките вече тръгнаха стремглаво нагоре и масовите протести чукат на вратата на президентството.

Отговори
40 52
Киро

Киро

16.05.2021 | 10:32

Като напишеш в гугъл най-крадливия премиер на България излиза Боко Тиквата, а като напишеш най-крадливия кмет на Пловдив излиза Тотев. Това са фактите, другото е герберски квич.

Отговори
44 31
Миро

Миро

16.05.2021 | 10:42

Квичи си тролче червено, твоята тиква Радев скоро ще бъде свален от протеста на хората! Жалките ви протестчета миналото лято ще ти се сторят като селска вечеринка, пред това което следва.

Отговори
34 41
Киро

Киро

16.05.2021 | 10:49

Видяхме ви - Стъки Бабоебеца и неговите 30 баби.

Отговори
32 20
Best

Best

19.05.2021 | 18:07

А,като го лапнеш до макарите,как е ?

Отговори
1 6
Бъбу

Бъбу

16.05.2021 | 08:04

Радев да каже за колко сребърни ка продаде България.

Отговори
32 40

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?