Следвайте ни

Работодателят на Цветан Цветанов го напусна преди изборите

viber icon

Бизнесменът Павел Вълнев, който бе финансов стожер на ПП „Републиканци за България“, обяви, че излиза от проекта на Цветан Цветанов. Решението си той оповести пъблично на страницата си във Фейсбук преди час.

При създаването на политическата сила Павел Вълнев стана зам.-председател, а Цветан Цветанов – председател на партията. Преди априлските избори тази година Цветанов обяви, че бизнесменът е дарил 1 милион долара на политическата формация и самият той е на заплата като консултант във фирма на Вълнев.

В днешния си пост мигриралият в САЩ Павел Вълнев пише още, че ще прави голям граждански проект, който много скоро ще стане достояние на обществото.

Ето съобщението на Павел Вълнев на фейсбук страницата му:

Скъпи приятели и съмишленици,

прибирайки се в България, първото, което правя, е да се обърна към вас.

Искам да ви уведомя, че излизам от проекта „Републиканци за България“. Твърдо съм убеден, че мога да реализирам моите идеи по единение на българската нация и завръщане на голяма част от българската емиграция в Родината, без да прибягвам до средствата и методите на партии.

Много скоро ще запозная вас и българското общество с идеята си за голям граждански проект.

Всеки, който намери себе си и собствените си емоции и принципи в него, е добре дошъл!

Очаквам ви!

Павел Вълнев

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Стоичков

Стоичков

09.06.2021 | 19:12

Малко сте закъснял,но проекта си е ваш.Грешката ви е че сте повярвали на Цветанов в неговия"проект"и който обяви след изборите на 04.04.21г и огромния резултат който постигна,че се оттегля от политиката,но явно пак е размислил и се надява поне на субсидия от държавата.Пожелавам ви успех,но доста усилия ще ви коства да убедите гражданите че вече нямате нищо общо с Цв.Цветанов.

Отговори
2 1
САРБ =Селянки за Американско Развитие на БГстан (вместо мръсни думи!)

САРБ =Селянки за Американско Развитие на БГстан (вместо мръсни думи!)

09.06.2021 | 18:44

Колегата ВЪЛНЕВ е прав, много е прав да се дистанцира от мръсната дума "републиканци" с която в Щатите се самозоват ...монархистите. Долни, феодални, безсъвестни племена в няколко разцветки - никоя от които не помага на Републиката. (Ами да, Вълнев познава Америка и американците и си дава сметка, че с такова сбъркано заглавие отцепникът партиен строител на ГЕРБ трябваше да "строи" САРБ =за Американско Развитие ако не иска да далдиса в забравата като някой Филип Д... кис-кис!)

Отговори
3 2
САРБ =Селянки за Американско Развитие на БГстан (вместо мръсни думи!)

САРБ =Селянки за Американско Развитие на БГстан (вместо мръсни думи!)

09.06.2021 | 18:59

"Републиканци" в щатите са едни особени средновековно-феодални въоръжени до зъби четници, които фанатично изповядват КУЛТ КЪМ ЛИЧНОСТТА НА ВОЖДА. Павел Вълнев като е американски милионерин (милиардерин???) това не значи, че е будала! Ха!

Отговори
3 1
Гост

Гост

09.06.2021 | 15:39

Имаш нов проект? Демек си архитект? Респект! Седи си у дома при хамериканците и гледай тировете. Чухме те, видяхме те, стига толкова.

Отговори
12 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?