Следвайте ни

Работник на АМ "Хемус" се оплака на премиера от рекет за 10 000 евро ВИДЕО

viber icon

Работник от строящ се участък на магистрала "Хемус" се оплака на премиера Бойко Борисов, че началник от земеделската служба в Шумен е изнудвал сина му за 10 000 евро, за да придвижи негов проект. Мъжът, който беше гол до кръста и се представи като Георги, спря до джипа на премиера и разказа историята си, след което даде своя телефон. Той обясни, че чиновникът рекетьор се казва Ерхан, а синът му е 29-годишен. Премиерът заяви, че ще даде веднага случая на МВР за да се провери.

Борисов инспектира магистрала "Хемус", след като вече провери как върви строежа на газопровода "Балкански поток". Той е с маска, докато е зад волана на служебния джип, в който се вози и директорът на "Булгартрансгаз" Владимир Малинов.

"В момента атакуваме Севера и Северозапада с инфраструктура", каза Борисов, който прояви специален интерес към няколко сериозни мостови съоръжения, които се изграждат в момента.

 Премиерът констатира със задоволство, че инспектираният участък вече е тресиран и започва полагане на асфалт.  "Всичко това се прави за младите хора", обяви Борисов, който спираше и поздравяваше всички работници по пътя.

 "Голям напредък имате, браво", редеше похвали Борисов. "Щом правиме такива работи, заслужава да ни викат "Оставка", заяви още премиерът, докато наблюдаваше как върви строежа по магистралата.

Очаквайте подробности!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (7)

Ееех

Ееех

29.07.2020 | 16:58

Поддържам Борисов, защото прави много за държавата ни и засега няма алтернатива, но в същото време ме е яд, че допуска насаме доста нелицеприятно поведение. Не се съмнявам, че записите в личните му разговори са верни и това ще отблъсне верните му хора. Дано да си дава сметка за това и да внимава с кого, къде и какво говори, защото и стените имат уши. Колкото до пачките в чекмеджето, не на нас ни пробутвайте тези постановки! От всичко трябва Борисов да си взема поука! Трябва!!!

Отговори
5 2
Иван

Иван

29.07.2020 | 15:55

Не е имало до сега друг премиер, при който хората така свободно можеха да достигнат и да кажат какъв проблем имат. Така ли беше при царя, при Станишев, при Орешарски... Не! Не че е най-интелигентния и свестен, но за разлика от всички преди него поне наистина прави нещо!

Отговори
10 2
БОЙКО

БОЙКО

29.07.2020 | 15:45

Ще отвее всички, ако ще и свинкя на джамия да се качи! Но, при едно условие! БОЙКО ТРЯБВА ДА ПОЖЕЛАЕ! Молет се се да пожелае, защото жална ви майка в противен случай!

Отговори
8 2
Мойко

Мойко

29.07.2020 | 16:34

Действително не сме имали толкова деен, решителен и резултативен държавник. Но ме дразни примитивния му език, жаргоните и полуселския му речник. Толкова ли е трудно малко да се поошлайфаш, да си малко по-обран и прецизен в изказа? Той иска да изглежда народняк, но точно това дразни хората, които иначе го одобряват. Но въпреки това е най-доброто засега. Жалко, че не работи за излъчването си, щеше да е още по-приет.

Отговори
4 2
Бургас

Бургас

29.07.2020 | 14:09

Бойко Методиев Борисов на сапун!

Отговори
2 16
оставка forever

оставка forever

29.07.2020 | 12:55

Ей, бакшиш, марш да те няма от тука. Бегай!

Отговори
5 15
Иво

Иво

29.07.2020 | 12:43

То е ясно, че го правите за младите хора - трябва им хубав път за да стигнат по-бързо то Терминал 2. Никой не иска да живее на потъващ кораб с мутра -капитан!

Отговори
9 20

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?