49
Следвайте ни

Японски компании строят пътищата у нас

viber icon

"След като българските експерти казват, че проектирането е толкова труден и бавен процес, ще направя така, че мощни, бързи и ефективни международни компании с добра репутация да участват в нашите търгове за проектиране и строителство на железните пътища, а защо не и на тунели и мостове. Компании от Европа, Япония, оттам откъдето всички вземат пример за качествена и високотехнологична инфраструктура.

И не е само заради бързината на процесите - българите заслужаваме инфраструктурата ни да е качествена, и на нивото на парите, които харчим за нея".

Това написа във фейсбук транспортният министър Николай Събев.

 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Рунен Радев

Рунен Радев

15.01.2022 | 16:45

Руски колега, не японски.

Отговори
4 0
Ама

Ама

15.01.2022 | 13:53

Тва не значи ли, че после инфраструктурата ще е тяхна? Ква файда?

Отговори
4 1
OldTen

OldTen

15.01.2022 | 13:52

Ха, ха, ха, а бре човече, гледай си втората млада жена и не говори глупости!

Отговори
6 2
Пътища

Пътища

15.01.2022 | 13:29

Дано най после и това да се случи, виждаме магистрала Тракия преди Бургас къде е проектирана и построена, на най усойните места, ама вероятно там земите бяха изкупени на безценица от собствениците и после изкупени от държавата вероятно на съвсем други цени, тя вероятно затова е проектирана там, пълна глупост която поколения на ред ще плащаме за това, то катастрофи то заледявания страшна работа е зимата там. Ако бяха отишли да попитат един местен, обикновен човек от народа щеше да им каже че не трябва да се прави там, това въпреки че минаха доста години трябва да се разследва какво е наложило да се проектира там, след като всичко е от джоба на народа трябва и отчет.

Отговори
2 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?