1939
Следвайте ни

Пуснаха с гаранция от 44 хил. лв. съдружника на Божков Борис Бекяров

viber icon

Специализираната прокуратура привлече към наказателна отговорност Борис Бекяров, който е обвинен за участие в ръководената от Васил Божков организирана престъпна група за подкупи, длъжностни и други престъпления, съобщават от държавното обвинение.

В неделя той е пристигнал доброволно на Аерогара София с полет от  Австрия. На столичното летище е задържан от служители на Главна дирекция „Гранична полиция“ и конвоиран до ареста, пише 24chasa.bg.

В присъствието на защитник и при спазване на процесуалните правила, днес на Борис Бекяров е предявено постановлението за привличане в качеството на обвиняем. Проведен е подробен разпит. 

Към материалите по досъдебното производство са приобщени представени от Бекяров множество медицински, съдебни и други документи за здравословното му състояние, включително от болнични заведения, съдилища и прокуратури в Австрия.

Съобразявайки процесуалното поведение на Б.Б и представените от него книжа екипът от наблюдаващи досъдебното производство прокурори определи на обвиняемия мярка за неотклонение „гаранция в пари“ в размер на 44 000 лв., която следва да бъде внесена в 14-дневен срок.Бекяров има и забрана да напуска страната. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?