Следвайте ни

Протестиращи поискаха партия "Изправи се! Мутри, вън"

viber icon

Интересна идея. Мая Манолова и „Отровното трио“ да сменят името на коалицията си – „Изправи се! Мутри, вън!“ Това призова събралото се множество в така наречения Триъгълник на властта, предаде репортер на БГНЕС.

Според тях не е редно емблемата на антиправителствените протести, които продължават 214 дни, да бъде използвана и изразиха опасение, че може да бъдат обвинени в предизборна агитация, когато викат „мутри, вън“. Протестиращите смятат, че при добро желание от страна на Манолова и Триото могат да си сменят името.

Демонстрацията продължи със скандирания „Оставка“ и беше заявено, че искат изборите да се проведат, но след като правителството на Борисов падне и след като главният прокурор Иван Гешев напусне поста.

Пред насъбралото се множество архимандритът Дионисий каза, че в 214-я ден на протеста отбелязваме 121 години от смъртта на Капитан Петко Войвода.

Архимандритът призова всички сънародници да дойдат на 19 февруари на Национален митинг- протест в прослава и по повод на 148 години от обесването на Дякона.

Той прикани и всички партии и граждани, които са срещу коалицията ГЕРБ-Обединени патриоти да дойдат на протеста на 19 февруари.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Дионис

Дионис

09.02.2021 | 07:44

Този Дионисий защо е без вакханки? Той си е откровено луд и не знам защо всичке го титуловат архимандрит, като ну е такъв.. Жалко изглежда.

Отговори
0 0
Бъбу

Бъбу

07.02.2021 | 22:00

Мутрите си направили партия и щели да се борят срещу себе си. Да се смееш ли, да плачеш ли.

Отговори
4 0
Изправи се, България!

Изправи се, България!

07.02.2021 | 19:46

МУТРИ, ВЪН! Звучи много хубаво, само дето не разбрах отнася се ли се Галевите... ? А?

Отговори
11 1
Спокойно

Спокойно

07.02.2021 | 20:21

Със сестра Галева може и вътре, може и отзад.

Отговори
4 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай