Следвайте ни

Протестъри хейтъри подпукаха Лили Иванова, Кръпката и още куп звезди

viber icon

Всеки, който каже лоша дума за протестите, го чака истински линч в социалните мрежи. След като самата Райна Кабаиванска беше охулена, нейната участ изпитаха също  Лили Иванова, Кирил Маричков, Васко Кръпката, Маргарита Хранова, Андрей Слабаков, Георги Мамалев, Марта Вачкова, Силвия Кацарова, Иван и Андрей. Техни снимки се разпространяват в протестърски среди в социалните мрежи, където са заклеймявани, пиша tribune.bg, съчувствайки на изредените звезди.

Следват и конкретни примери как са обругавани известните хора, позволили си да бъдат критични към уличния бунт. 

„Това е една малка част от лицата на ПОЗОРА! Това е жалката ни и продажна гилдийка! Вие сте безродници! Вие сте СРАМ!“, гласят част от обидите на недоволните. Великите български певци и актьори са обвинени, че са хрантутници, прехранващи се с „подхвърлени огризки“. „Вие ще си останете завинаги в кочината, грухтящи герберастки нищожества!“, гласи друг епитет. 

"Тези възрастни хора, почиващи на стара слава, не трябва и не могат да бъдат революционери. Те са щастливо спящи, празни егоисти", е сред най-вежливите послания по адрес на знаменитостите, които не искат да бъдат на площада.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Щон

Щон

14.09.2020 | 17:20

Васко Кръпката няма как да не е от страната на протеста. Той не е харесва само Слави. Интелигенцията е за протеста, ще се разбере.

Отговори
4 5
Филибелия

Филибелия

14.09.2020 | 16:21

Простотията не ходи в гората-тя е сред хората! А до колкото видях през тези два месеца,ОЛИГОФРЕНИЯТА се шири между 2-3 хиляди платени нещастници,които тормозят цяла София.Не без насъскването на червената сган.

Отговори
13 10
До филия

До филия

14.09.2020 | 16:33

Вярвай си, такива като вас предадоха Левски.

Отговори
5 11
Сик

Сик

14.09.2020 | 18:06

Платените нещастници накараха Мутрата да се крие 2 месеца, да смени 5 министри и да обещае нова конституция. Ха ха и това 200 лумпени.

Отговори
5 5
Тошко

Тошко

14.09.2020 | 16:04

Хаджигеновата пасмина освен да обижда на друго не е способна (вижда се краха им) Заради тяхната безнадеждност хората ги отбягват люто попържват! Да им е честито.... и от мен!

Отговори
18 9

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?