Следвайте ни

Протест в "Бояна" заради строеж на Даниел Боримиров

viber icon

Жители на „Бояна” недоволстват от плановете на бившия футболен национал Даниел Боримиров да построи спортен комплекс на игрище в столичния квартал.

Хора, живеещи в района, заявиха, че са сформирали гражданска инициатива “Да спасим стадиона в Бояна” или стадион „Кривуля”, както е известно съоръжението, предава NOVA.

По думите им това е последният зелен терен със свободен достъп за живущите в квартала. „Наше изконно право е да се възползваме от игрището, което е именно с постоянен статут на спортно игрище, а не на обект с търговска цел”, посочи една от жителките на Бояна.

„Моите намерения са съвсем чисти тук. Показвам се пред хората с лицето си. Зад мен не стои никой. Парите ми имат доказан произход. Това, което искам да направя е за всички хора, които живеят и в този район, и в цяла София. Защото в столицата няма подобен спортен комплекс”, посочи Даниел Боримиров.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Дн....

Дн....

23.04.2021 | 14:34

Вижте как „всички хора, които живеят в този район” „се тълпят да влизат” след като са платили по 4 лв. за вход и разглеждане в обновената градска галерия на Пловдив, която беше ремонтирана от общината със „съвсем чисти намерения”. По цял ден залите са празни защото физкултурниците „много ги бива” в икономиката и в алтруизма.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?