49
Следвайте ни

Прокуратурата: Неуспехите на властта не са свързани с главния прокурор ВИДЕО

viber icon

Ръководството на прокуратурата категорично се противопоставя на опитите за обвързване на неуспехите на законодателната и изпълнителната власт за фигурата на главния прокурор. Свидетели сме на политици, които внушават, че развитието и просперитета на България зависи от главния прокурор. Вместо да се търсят решения за проблемите, фокусът се измества към главния прокурор. Планът за възстановяване не е обвързано с това, целта е отстраняване на главния прокурор и овладяването на прокуратурата. Това заявиха от ръководството на прокуратурата на брифинг пред медии.

Според прокуратурата, въвеждането в плана на мерки, свързана с реформи със съдебната власт, е по настояване на служебния кабинет, а не на ЕК. Твърди се, че България ще загуби милиарди лева заради липсата на отчетност и контрол и на главния прокурор.

Според прокуратурата, въвеждането в плана на мерки, свързана с реформи със съдебната власт, е по настояване на служебния кабинет, а не на ЕК.

"Задължени сме да обясним, че механизмът за възстановяване е основният стълб за възстановяване на Европа, който осигурява финансова подкрепа за страните от ЕС, за смекчаване на социлните и икономически последствия от кризата с COVID-19", заявиха още от държавното обвинение.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

ИВАН

ИВАН

20.12.2021 | 15:17

МАРИЦА,ЧЕТЕТЕ ЛИ МЕДИАПУЛ??? ТАМ ИМА МАТЕРИАЛИ ОТНОСНО ПАНАИРА,А ВИЕ И ХАБЕР СИ НЯМАТЕ!!!ПО НЕ ПРЕПЕЧАТАЙТЕ И ПОКАЖЕТЕ ТЕЗИ МАТЕРИАЛИ НА ПЛОВДИВЧАНИ.ОТНАСЯТ СЕ И ЗА Г.Г. ОП ВАРНА ЗАПОЧВА ПРОВЕРКА

Отговори
5 1
Гешев

Гешев

20.12.2021 | 14:09

Хвана по бели гащи спионинът Румен Радев и шайката в президентството, подпука изедниците, които откраднаха залъка на нашите майки и бащи от устата и престъпниците затова искат да го свалят и да си сложат техен си човек за да им върне парите и да спаси Радев от затвор за държавна измяна. Ужким победители на изборите а страх е сковал сърцата им. Но така е, на лъжата краката са къси и носът е дълъг.

Отговори
6 7
Пловдив

Пловдив

20.12.2021 | 13:47

Като сте невинни защо прикривате Делижови,Спартак Николов,Стаменов,дайте и ние да бутаме без заповед ,да лъжем и да нямаме водомери

Отговори
9 4
Ридлик

Ридлик

20.12.2021 | 13:21

Тази мафиозирана , корумпирана и уродлива структора наречена "съдебна система и прокуратура" се изевява , като преторянска гвардия на тиквата и гербавата паплач . Необходимо час по-скоро право-раздавателната система да се реформира безапелационно и уличените в корупция и протекция на престъпниците да бъдат наказани подобаващо според степента на отговорност.!!!

Отговори
11 5
Явор

Явор

20.12.2021 | 12:56

Всички сте за пандела , не само каскета !

Отговори
16 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?