Следвайте ни

Проговори тотомилионерът, чийто син фуча със 150 км/ч

viber icon

Категорично не одобрявам, който и да е, и синът ми да е, тази постъпка не я одобрявам. Естествено аз не ща да стане нещо по-тежко и да стане късно, взехме мерки, предупредихме го, също и в полицията бяхме, взето са мерки. 

Това заяви тотомилионерът от Разград Емил Йорданов, чийто син летя с бясна скорост в центъра на Разград пред bTV.

Мъжът спечелил нетдавна над 6,5 милиона лева. Скоро след това подарил на сина си скъп джип. Именно с него младежът летя със 150 км/ч по улиците на града.

Младият мъж е заснет на видеоклип, публикуван в социалните мрежи, как управлява новия автомобил, купен с печалбата от тотализатора. 

Синче на тотомилионер в джип "Мерцедес" фучи със 150 км/ч в центъра на Разград ВИДЕО

Макар и милионер, Емил Йорданов и семейството му продължават да управляват магазин за домашни потреби в Разград.

Полицията и прокуратурата образуваха проверка за хулиганство и шофиране, представляващо предпоставка за опасност. Често жителите на Разград се оплакват, че на мястото, където е заснет клипът, се управлява с риск за здравето на пресичащите пешеходци.

„За съжаление, по този клип не може да му бъде съставен нито акт, нито електронен фиш за превишена скорост, тъй като законът не позволява това да бъде направено. Единствено с техническо средство, което е упоменато в заповед или закон, може да бъде констатирано това нарушение“, заяви Божидар Божков - началник Охранителна полиция в ОДМВР-Разград.

Шофьорът е санкциониран многократно за неправилно паркиране и говорене по телефона, докато е зад волана.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Тони

Тони

01.05.2020 | 04:54

Татенцето ,,да вземе мерки,, , като му вземе мощния джип на л@,енцето и да пътува с обществен транспорт, а не да му размахва пръст.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?