Следвайте ни

Проговори обвиняемият за смъртта Милен Цветков, ето какво каза на близките на журналиста

viber icon

Кристиан Николов, който е обвиняем по делото за смъртта на Милен Цветков, за първи път 9 месеца след жестоката катастрофа се обърна към близките на журналиста.

"Изказвам съболезнования на близките на Милен Цветков. Досега не съм имал възможност да се срещна с тях. Съжалявам за случилото се". Това им каза той по време на първото заседание по делото в Софийския градски съд. 

Роднините на Милен Цветков не са в залата, а само техните повереници - адвокатите Менко Менков и Надежда Ковачева.

Съдът решава дали да даде старт на делото или да го върне на прокуратурата заради грешки по време на разследването. Обвиняемият Кристиан Николов беше доведен под конвой, в съда присъства и майка му.

Освен това стана ясно, че Кристиан Николов не иска да го снимат в съда, предаде БНТ.

Според прокуратурата той е причинил смъртта на журналиста умишлено. Седнал зад волана след употреба на силен коктейл наркотици. Шофирал е с 99 км/ч вместо допустимите 50.

По време на разпоредителното заседание адвокатът на Кристиан Николов Любомир Таков поиска отвод на прокурор Иван Кучиев, защото срещу него има преписка в Специализираната прокуратура, в която има данни за връзките му с адвокат Менков.

Освен това се твърди, че бил предубеден и не е прокурорът, на когото е разпределено делото на случаен принцип. Кучиев възрази и съдът не уважи искането на Таков.

Последната любов на Милен Цветков разплака мрежата с тези думи 9 месеца след убийството му
Съдът с председател на състава Веселина Ставрева обаче отведе майката на Кристиан Десислава от качеството й на негов защитник.

Адвокатите на Николов са двама - Любомир Таков и Константин Симеонов.Те не са съгласни с обвинението срещу клиента им, че убил умишлено Милен Цветков и че случаят е особено тежък.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Славка

Славка

21.01.2021 | 20:47

Мислите ли, че ако това момче не беше надрусано с коктейл от наркотици щеше да направи катастрофата? Не вярвам. Нима нямаше да спре на червен светофар? Много по-дълбоки са причините, държавата си затваря очите за дрогата, чат-пат арестуват някой мишкар, но босовете никой на ги закача. А колко младежи загинаха, колко са зависими, някои знае ли реалните цифри...

Отговори
3 1
Ццц

Ццц

21.01.2021 | 21:09

По принцип, Славка сте права, но това е пълнолетен човек на двадесет и кусур години, никой не го е насилил да вземе бозата от наркотици и да седне зад волана. Има много младежи, които имат мозък в главите и не вземат наркотици, но за съжаление има и по-слабо характерни, а също така и презадоволени мамини синчета и щерки и се друсат защото се зариват в пари крадени от нас. Е Всевишния им го връща и ще трябва да плащат.

Отговори
3 0
Тони

Тони

21.01.2021 | 21:13

Това е подаръка от криво разбраната ,,демокрация,, ,наркотици, чалга, деградация при младите хора, проституция, педер@слък.

Отговори
4 1
Съдебна схема

Съдебна схема

21.01.2021 | 19:48

Разследващите могат да лъжат само себе си, защото скоростта е много над 100 км в час. Доказано е, че видеото е манипулирано, в Ютуб го има разобличено. По теория на вероятностите, да се падне точно 99 км в час е доста невероятно.

Отговори
4 1
Ето реалното видео с инцидента

Ето реалното видео с инцидента

21.01.2021 | 19:57

https://m.youtube.com/watch?v=q_BEMxFowcY

Отговори
4 1
Николай

Николай

21.01.2021 | 18:32

Каквато държавата такава е и съдебната система и прокуратурата Каква истина да искаме от тях след като допускат в парламента и правителството да има осъждани и следствени подали декларации за чисто съдебно минало което е в разрез с конституцията и законите на Република България.Всички са там за пари и власт.

Отговори
8 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай