71
Следвайте ни

Проф. Витанов: България влиза в „тъмночервена зона”, данните за заразените с COVID-19 не са реални ВИДЕО

viber icon

„От попадане в „тъмночервената зона” са застрашени всички региона в страната без Плевен, Кърджали, Шумен и Разград”, разкри в студиото на„Събуди се”математикът професор Николай Витанов.

Според него днешните данни за новозаразените на COVID-19 не отчитат реалния брой на болните.

„Една трета от хората, които имат симптоми не се регистрират. Дневните данни са само на регистрираните болни. Числото трябва да се раздели на две и след това получената цифра да се умножи по три, за да се получи реалният брой заболели. Тоест днес реалната цифра на заболелите всъщност е около 5100 души”, категоричен е той.

Според него бързите тестове за COVID-19, предложени на клиентите на заведенията, не са решение.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

3,14

3,14

16.10.2021 | 11:40

Една тъпа герберастка мисирка, говори с едно платено от мутрата човекоподобие./външно и вътрешно/.Рашков,сплаши го това недоносче.

Отговори
9 4
Лудолф

Лудолф

16.10.2021 | 12:25

Това ли ви е промяната? Стъпвам на факта, че използваш думата "гербераст" и внасяш политически оттенък в здравен проблем... Та това ли ви е промяната - да наричате хората мисирки, човекоподобия, недоносчета и да ги плашите с Рашков? Човекът ви казва истината и един от малкото, които се осмеляват да говорят на висок клас за мащаба на заразата в България в момента! За съжаление масовия българин се оказва толкова непоправимо умствено увреден, че не само отхвърля ваксините, но и крие, че се е разболял... Това е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Отговори
3 7
Истина та

Истина та

16.10.2021 | 13:13

Е че сега има сезонен грип . Истината е , че тестовете не различават ковид от грип . Много лесно прехвърлиха всички симптоми на ковид от обикновения грип . То си маймуноподобен човек , няма да разбереш. Промит мозък .

Отговори
2 3
до Лудолф

до Лудолф

16.10.2021 | 13:14

А бе рапон, ти вярно ли вярваш, че някакъв може да предвижда Ковида? Ако е да то не си добре!

Отговори
4 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?