2374
Следвайте ни

Проф. Мира Кожухарова: 96% от починалите от COVID през септември не са ваксинирани

viber icon

Увеличаването на случаите на заразени с COVID-19 става относително бавно, много обезпокоително е увеличаването на смъртните случаи на фона на спада на ваксинираните хора. Има тясна връзка, доказана от практиката в България, между това дали си ваксиниран и дали се разболяваш и има риск от постъпване в интензивно отделение. Това заяви в ефира на bTV съветникът на здравния министър - проф. Мира Кожухарова.

Анализът за септември сочи, че положителните случаи са над 46 000, като  88,9% от тях не са били ваксинирани. Над 15 000 са постъпили в болници, като 93% не са ваксинирани. 96% от починалите също не са били имунизирани.

Ваксинираните са изложени на много малък риск от заразяване и минимален риск от необходимост от болнично лечение, каза проф. Мира Кожухарова.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Те като извадят

Те като извадят

05.10.2021 | 16:37

Статистиката и като пишат 80,90 ,96 годишни без придружаващи заболявания в системата , вече е ясно , че това е стакмистика . Нормално е да има починали хора . И пак са малко на фона на това болно и застаряващо население . Скоро ще останат само циганите . Те са най-издържливи . Живеят в боклуци и не им пука . Здрави говеда са . Раждат на 12-13-14 и после белият ги храни . Трябва да се помисли за вирус , който ще натръшка специално тази тъмна раса.

Отговори
1 0
Спасители на плажа

Спасители на плажа

05.10.2021 | 13:48

Като сте писали и "неимунизирани", всъщност аз не съм ходил и на една имунизация при джипито, те ей така се претупваха преди Ковида, никой не ме е карал, обаждал, така че скоро ако пукна от това ще е нали?

Отговори
2 0
Поредната чифутска изтривалка

Поредната чифутска изтривалка

05.10.2021 | 13:25

Абе кажете от общия брой починали колко е? От общия брой инфаркти колко са боцнати? От общия брой инсулти колко са боцнати? Там цифрите са стряскащи, което е логично като се има предвид, че 65% от ваксинираните са 70+ годишни.

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?