Следвайте ни

Проф. Мермерски: Имам препарат, който унищожава всякакви вируси и бактерии

Учените в САЩ са създали препарат против чумата по свинете, но той още е в тестов период

viber icon

При чумата по свинете е една жестока история! Става въпрос за вирусно заболяване, а аз разполагам със средство за унищожаване на вируса. Това не са лозунги, занимавам се с наука 62 години. Имам разработени и други природни средства.   

 

Предложих на д-р Дамян Илиев, генерален директор на БАБХ, и той се съгласи да проведа експеримент - да ми отделят 4-5 заразени прасета, на които да приложа мой препарат, който убеден съм, ще унищожи вируса. А с него и причинителя на болестта. Препаратът унищожава всякакви вируси, бактерии, микроби, нисши гъби - цялата болестотворна микрофлора. Изключително ефикасен е при грипни заболявания.

 


При това съдържа само природни продукти, без никакъв страничен ефект. През 2018 г. произведох ограничени  бройки от двете разновидности. Тествани са и действат безотказно - унищожават бързо вирусите в дихателната система при впръскване в носа и гърлото.  Благодарение на този препарат от 20 години не съм боледувал от грип.

 


Убеден съм, че ще подейства и при прасетата, защото става въпрос за продукт, който тотално унищожава вирусите. Смятам, че ще бъде достатъчна седмица, за да оздравеят животните. При това в експеримента ще участва ветеринарен лекар и лаборант, който да изследва наличие на вируса.  

 


Д-р Илиев обаче предлага да отида в свинеферма в някоя от засегнатите общини около Дунава, но като човек на 85 няма как да пътувам в жегите. А и предпочитам да осъществя експеримента в частна ферма. Обадих се в Пазарджик и в Белозем, където ми е по-близо, но там нямат болни прасета.

 

Вирусът не е опасен за човека, но за свинете е смъртоносен. Преди време Китай унищожи всичките си прасета, за да спре болестта.

 


При термична обработка месото не е опасно за консумация. Затова хората, които ще колят прасетата сега, трябва да подложат месото на обработка при 82-95 градуса, при което вирусът се унищожава.

 


Впрочем учените в САЩ са създали продукт против свинска чума, но той е още на фаза лабораторно създаване. Вероятно нашите власти се надяват да ни бъде предоставено, но със сигурност ще бъде скъпо. Трябва да действаме, а не да си купуваме тонове надежда, докато загробваме тонове прасета.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Г-н Петров

02.08.2019 | 22:40

Явно че не само нашите управляващи не са наред с главите,имам в предвид мерките и в други страни. Абе г-да управляващи,ако в България настане епидемия от "Чума" по хората и се приеме че ще засегне и други страни,това означава ли че ще унищожите всички българи като предпазна мярка,защото са такива Евро директивите? Що за съдизъм и простащина са подобни мерки? Ще унищожим и всички здрави прасета за да предотвратим може би случайно разпрозтранението на чумата??? Ами не трябва ли да се направи стриктна проверка на всички фуражи? Не трябва ли да се унищожи цялара популация на дивите прасета които разнасят заразата? И защо така наречените "учени" получават заплати а не могат да разработят противовирусни лекарства и при свинете,както и при хората? Срам и позор,аман от негодници.

Отговори
2 2

Ииии

02.08.2019 | 22:25

Само аз ли имам чувството,че тоя е шарлатанин

Отговори
6 3

SS

02.08.2019 | 21:58

Ако професора (ченгето) по селскостопански машини е открил и тествал (къде и как?) такъв препарат, досега фармацевтичните фирми щяха да го позлатят или убият :-) . Ако не може да пътува заради жегата, почти във всяка кола има климатик, но препарата може да бъде изпратен за тестове и самостоятелно. Глупости от полушарлатанин в стил Кобилкина. То и Доместос прави същите неща между другото :-)

Отговори
8 1

А БЕ

02.08.2019 | 21:24

Мермерски, ти значи си новият месия на Земята. Ами че ти значи щом имаш такъв илач дето унищожава всички бактерии, вируси, низши гъбични образувания и т.н. ако го патентоваш ще спасиш човечеството или най-малко България от всички болести бе и ще си живеем щастливо и доволно до дълбоки старини. Айде давай де, патентовай, стига само празни приказки.

Отговори
8 1

Еде

02.08.2019 | 19:51

Човека може и да е прав.Длъжни са да му дадат възможност са опита.Тъпата БАБХ е готова на всичко,за да изпълни волята на западните си ментори и да унищожи прасетата.Ако успее трябва да вдигнем паметник на професора.

Отговори
5 3

Пешо

02.08.2019 | 15:22

Да се осигурят оптимални условия на проф.Мермерски да си свърши работата по лечението на животните.Иска се бързи действия,а не прика-зки!

Отговори
9 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?