46
Следвайте ни

Проф. Кантарджиев: Ваксините не трябва да са задължителни

viber icon

"Не очаквам увеличаване на броя на заразените след гласуването днес, ако се спазват мерките. Ваксините не трябва да станат задължителни и по принуда. Тук започнаха да се взимат мерки, когато имаме огромна заболеваемост и смъртност. Трябваше мерките да се вземат през лятото. Сега се казват днес за утре", каза проф. Тодор Кантарджиев по бТВ.

 "Мъглата трябва да се разсее след тези избори. Рано сутринта имаше мъгла да не се видят някои машинки, които ходеха напред- назад", пошегува се пък синоптикът проф. Георги Рачев. 

 В предизборното студио гост бе и бизнесменът Красимир Дачев, който настоя след изборите бизнесът да бъде оставен да работи. "Не искаме никой да се грижи за нас, памперси не ни трябват. Бизнесът ще почне да плаща по европейски, когато работещите тук започнат да работят като в Германия", допълни Дачев. Експертът на КТ "Подкрепа" Ваня Григорова пък даде първа задача на новото правителство да определи нов размер на минималната работна заплата. "На бизнеса не трябва да му се наливат милиарди, за да си ги раздава като дивидент", допълни Григорова и попита защо бизнесът не плаща нормални заплати, след като българинът работи достатъчно. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Помним Помним Задължителна ваксинация

Помним Помним Задължителна ваксинация

15.11.2021 | 04:06

Тоя почна да тренира какво ще говори пред Народния съд Обърна вече палачинката Ама ние помним бре чифутски мишок

Отговори
0 0
Ибрикчия-синоптик

Ибрикчия-синоптик

14.11.2021 | 18:53

На падишаха

Отговори
2 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?