44
Следвайте ни

Проф. Ефрем Ефремов за ваксинацията: Примерът на личния лекар тежи повече

viber icon

Хубаво е известни личности от спорта, музиката, киното да дават тон. Един Димитър Бербатов например със сигурност би увлякъл свои последователи да се ваксинират срещу COVID-19. Ефект ще има.

За мен обаче много по-голям ще е ефектът от ваксинирането на един личен лекар. Той има около 2000 пациенти, да кажем. Познават се, имат си доверие, виждат се често, особено с хората от рисковите групи.

Ако личният лекар обясни нуждата от ваксина и лично се ваксинира, ще има два пъти по-силен ефект, отколкото ако го направи Бербатов.

Много силен PR е случаят с мегазвездите Кевин Дюрант и Кайри Ървинг. Безспорно, едни от най-добрите в НБА. Казвам силен ефект, но в полза на  държавата, която се представлява в случая от щата Ню Йорк.

Посланието е ясно - правилата са еднакви за всички, не ни интересува кой е звезда от НБА и има милиони. Ще ги спазва като всеки обикновен американски гражданин.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Юлия

Юлия

30.10.2021 | 13:52

Голяма част от личните лекари са антиваксъри. Трудно го възприемам, но печален факт.

Отговори
3 1
Още един рекламен агент

Още един рекламен агент

30.10.2021 | 13:47

Ми че тикво чифутска Пруфесорска Баш лекар а не мънки като теб чифутски казва защо не трябва да си слагаме ГМО то чифутско в телата

Отговори
1 6

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?