Следвайте ни

Проф. Асен Балтов: За мен беше чест да ръководя "Пирогов"

viber icon

Бившият директор на "Пирогов" написа емоционално обръщение във "Фейсбук". Припомняме, че проф. Асен Балтов бе отстранен от длъжност от служебния здравен министър. Ето какво публикува той:

"През изминалите малко над 4 години с екипа работихме почти денонощно, за да направим нашата болница по-добра. Денонощие след денонощие, усилие след усилие я изграждахме така, че да е по-модерна, по-европейска, по-сигурна за хората, които ни поверяват живота си. Днес "Пирогов" не е "Пирогов" отпреди 4 г. и това се вижда с просто око.

Специалистите, които се присъединиха към нашето „семейство”, и онези, които останаха в него, за да го развиват в полза на обществото, са много и са истинското сърце на „Пирогов”. Когато човек има желание да направи максимално добро, тогава се раздава. И дори не чака аплодисменти и признание. Чувства се силен само с искреното "Благодаря" на излекуваните пациенти.

Това правехме и ние в последните години. Сега ми предстои да наблюдавам резултатите.

Спокоен съм, защото стартът, който дадохме, води болницата към по-добро.

Горд съм, че постигнахме толкова много за толкова кратко време в името на колегите и в името на пациентите. Остава обаче и ненаправено, за което имахме планове, но ми отнеха времето.

Благодаря на всеки, който повярва, че с общи усилия може да преобразим "Пирогов" и да покажем колко съвременна и високотехнологична може да бъде болницата на народа!

Благодаря на колегите, световно признати специалисти, които се присъединиха към екипа на „Пирогов”!

Благодаря особено много на всички, които от началото на COVID забравиха за себе си, за семействата си в името на борбата за човешки животи! Вие сте носители на ценности, което не са привилегия за всеки, и заслужавате огромно уважение и признателност."

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Ъъъъъ

Ъъъъъ

21.07.2021 | 10:22

Ти кажи на хората верно ли заплатата ти е била 76 хил. лв. на месец и с какво си заслужил такива пари. В Германия и Англия докторите не взимат такива заплати!

Отговори
2 3
Ковидчо:

Ковидчо:

21.07.2021 | 11:06

Никъде не вземат такива заплати (ако са истина?) в държавни здравни заведения.

Отговори
0 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?