Следвайте ни

Приеха в болница с COVID-19 проф. Чорбанов, за втори път ли хвана вируса?

viber icon

Проф. Андрей Чорбанов е приет в болница с положителен тест за коронавирус и двойна бронхопневмония. Това става ясно от пост на експерта Петър Велков в личния му фейсбук профил, цитиран от blitz.bg. Ето какво пише Велков:
 

"Андрей Чорбанов е приет на 19.03 (петък) в болница с ПСР позитивен тест за Ковид и двойна бронхопневмония.

По информацията, която имам, той се влошава след близо седмица с температура, двоен прием на антибиотик и потвърдена със скенер ковид инфекция. Въпреки ограниченото наличие на места, е приет в болницата.

На 25.02 при Хекимян Чорбанов признава, че е прекарал вируса. В други интервю също е заявявал, като е казвал, че това се е случило през ноември.

На 19-ти март той постъпва с позитивен ПСР в болница.

При Хекимян той заяви: "Аз няма да се ваксинирам, защото прекарах вируса. Продължавам да твърдя отговорно, че прекаралите заболяването имат изключително траен имунитет срещу вируса. Естественият имунитет е много по-силен от ваксиналния"

В началото на март, дни преди да позитивира за втори път тест, той заяви: “Безсмислено е преболедувалите КОВИД-19 да се ваксинират. Преболедувал да се ваксинира, е все едно да продупчиш 2 билета за автобус. По-рано заяви преболедувалите класическия вариант на коронавируса ще имат защита и срещу новия вариант.“

Коментари (7)

Мъъъъъъда еврейски

Мъъъъъъда еврейски

21.03.2021 | 19:24

С такъв ли размисъл еврейска отрепко качихте Божия син на Кръста С М ъъъъъъъъъда И днес пак сте същите и разпъвате чЧовека на Кръст Мъъъъъъда

Отговори
1 1
Мдаааааааааааааааааа

Мдаааааааааааааааааа

21.03.2021 | 18:03

Да оздравява човекът, но да се сеща после за бумеранга.Много нарцистични изказвания бяха по всички студия, дето се появяваше, много плюнки за наличните ваксини и да не казвам още какво. То дето се вика, всички да го преболедуваме, пък кой оцелее, оцелее. Има кой да съди, не е моя работа, но човек все пак трябва да има съвест, като се взема за публична личност.

Отговори
9 7
Нагли бе

Нагли бе

21.03.2021 | 16:16

Шъ го фаните за дългия на доктора гниди еврейски дистибутори на ваксини да му го поразкарате Ковида ви свърши и барабар с него и вие си отивате Екзициалния въпрос е накъде Посоки много България вече не в тази дестинация Вън гниди чифутски от България Последното което ще чуете е Луков марш Живи или мъртви

Отговори
5 12
Интересно

Интересно

21.03.2021 | 13:38

В НОЩ не хващат ли уроки, никой не го кара тоя вирус или леко го прекарава,депутати също ,министри също??? Избирателно ли подхожда>

Отговори
5 7
Силвия

Силвия

21.03.2021 | 13:37

Не така със злоба и злорадство! Не се знае какво се е случило и как се е случило... И това младичкото “ експертче” му пожелавам да е живо и здраво! Но със злоба никой до никъде не е стигнал! Аз пожелавам от сърце на проф. Чорбанов да се оправи, както бих го пожелала на всеки човек!

Отговори
22 1
Игра на тестове

Игра на тестове

21.03.2021 | 13:35

За да му отмъстят,че им разобличава игрите, го плъзнаха по пистата.......нима човек не може да се разболее от грип, а ПСР да го хване като инфекция???

Отговори
6 14
ХИТРАТА СВРАКА........

ХИТРАТА СВРАКА........

21.03.2021 | 12:44

Когато лъжеш толкова много, когато подвеждаш невинни хора, когато служиш на Дявола.......тогана Господ никогат не остава безучастен. Желая му да се излекува и да преусмисли живота си. Не вярвам, че проблемът му е само в патологичните му напъни за изява. В България, все още, има много добри психиатри, които могат да помогнат.

Отговори
20 16

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?