Следвайте ни

Президентът Радев с първи коментар за изборите

viber icon

Изборите са политически акт и не могат да заместят прокуратурата и съда. Моите критики към управлението не са обвързани към никоя партия. Те са систематични, както е систематична и корупцията. Това заяви пред журналисти президентът на Република България Румен Радев, предава "Канал3".

"Всяка партия предстои да си прави анализи. Мисля, че БСП и не само те трябва да обърнат много сериозно внимание на себе си. Партиите трябва сами да се чистят", каза президентът. 

Свикнах да ме "пакетират", ако не в партия, то в идеология, но това няма как да се получи. Това каза Радев относно изказването на водача на листата на ГЕРБ и СДС Мария Габриел, че държавният глава е бил невидим участник в изборите за Европейския парламент.

„Аз вече свикнах да ме "пакетират", ако не в партия, то в идеология, ако не в идеология, то е нещо друго. Няма как да се получи, защото вие много добре знаете, че моите критики към управлението не са от вчера, не са обвързани с никаква партия, нито с никаква предизборна кампания. Моите критики са систематични, така както са систематични корупцията и беззаконието, които пораждат точно такъв стил на управление“, добави той.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

коко

27.05.2019 | 13:30

Президента да е жив и здрав.Много загуби на неговата любима партия и др,Нинова..Вече знаем,че Борисов е символ на победата и му пожелавам да е жив и здрав и да не се отпуска а да заздрави редиците и да продалжава да работи в името на всички Българи.

Отговори
1 1

Пецата

27.05.2019 | 11:32

Както винаги-не стана ясно какво каза президента...

Отговори
6 9

Роко

27.05.2019 | 11:32

Да ние сме малоумни и не виждаме на кой сервилничиш.Критикуваш системно,но задника ти е червен на решетникови шарки.Много внимаваш да не обидиш майката кърмилница щото преди натовски фицерин си сукал от нея.Лицемерен налъм.

Отговори
6 7

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?