Следвайте ни

Президентът Радев коментира ситуацията във Фейсбук

viber icon

Президентът Румен Радев коментира в личния си профил във Фейсбук събитията от последните дни:

„В последните дни правителството предприе полицейски мерки срещу протестиращите граждани. В опитите си да избегне поемането на политическа отговорност, изпълнителната власт въвлича силите на реда в конфликт с хилядите протестиращи българи. Цената плащат онези, които настояват за законност, и редовите служители на реда. Противопоставянето на частни охранители на граждани и журналисти издава природата на сегашната власт и е още един аргумент за гражданското недоволство срещу нея”, допълва той.

„Готовността да се жертва гражданският мир в името на политическото оцеляване е безпрецедентен за българския преход акт на политическа ескалация. След месец на протести в цялата страна и зад граница е очевидно, че става въпрос не за моментно или ограничено по мащаб недоволство, а за масово отхвърляне на сегашната мафиотизирана система. Тя бе международно осветлена от световните медии. Кризата на българската демокрация не може да бъде решена, а само задълбочена с полицейски и репресивни мерки”, пише още президентът.

И допълва: „Оставката на кабинета и тази на главния прокурор са първите стъпки към завръщането на България в руслото на закона и към демократичните процедури, без които днешната остра криза не може да бъде решена. Репресиите срещу несъгласните не могат да върнат доверието във властта”.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (14)

Вън

Вън

13.08.2020 | 23:12

Мутрата радев

Отговори
6 0
Йолист Чакалов

Йолист Чакалов

08.08.2020 | 14:50

Най големия предател,червен комунист и некадърен мижитурко? Срамът на България за всички времена!

Отговори
45 8
Йолист Чакалов

Йолист Чакалов

08.08.2020 | 14:47

Този е най мръсната гадина в цялата история на многовековна България? Мамицата му и продажен русофилзки урод,изверг и датанист Червен!!!??

Отговори
47 7
МАРА

МАРА

08.08.2020 | 14:23

ХЕЙ РАДЕВ, ЗАЩИТАВАШ ПИЯНИЦИТЕ ПО ПЛОЩАДИТЕ, РАЗГОЛЕНИТЕ В ПАЛАТКИТЕ.............ТИ ЛИ ИМ ПЛАЩАШ????? ИЛИ ТВОЯ ШЕФ БОЖКОВ?????? И КАТО ЗАЩИТАВАШ ТЕЗИ БОКЛУЦИ И ОТРЕПКИ ОТ ПЛОЩАДИТЕ, ЗАЩО НЕ ЗАЩИТИШ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА, КОИТО НЯМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОТИДАТ НА РАБОТА, ЗАЩОТО ИМАТ СЕМЕЙСТВА, ИМАТ ДЕЦА И ТРЯБВА ДА РАБОТЯТ................??? ИЛИ ТЕ НЯМАТ СЪЩИТЕ ПРАВА, КОИТО ТИ ЗАЩИТАВАШ ЗА ТАЗИ ПАПЛАЧ, КОЯТО Я ПРЕДВОЖДАШ ТИ, МАЙЧЕТО-ПЧЕЛИЧКАТА, КОСТИНБРОДСКАТА МАЙЧЕ, ТАЗИ , КОЯТО ТИ СЕ ОБАЖДА В 5 ЧАСА СУТРИНТА И ТИ ПЛАЧЕ, ЧЕ ИЗГОНИЛИ ПАЛАТКИТЕ ОТ ПЛОЩАДА, ОТ ОНАЗИ ДЕТО СИ Я ПРЕГРЪЩАШ ПОСТОЯННО НА СНИМКИТЕ ..............КУРНЕЛКАТА..................?????? ЗАЩО ЗА ТЕЗИ ОБИКНОВЕНИ ХОРА МЪЛЧИШ КАТО.................ХАЙДЕ ДА НЕ ТИ ВДИГАМ " АВТОРИТЕТА" АКО ТИ КАЖА КАТО КАКВО........МЪЛЧИШ!!!!!!!!!!!!! ИДИ, ПРИБЕРИ СИ ЖЕНАТА, ЧЕ ДА ТИ СЕ УСПОКОЯТ СТРАСТИТЕ И НЕ ДА ВИСИШ ПО ПЛОЩАДИТЕ, А ДА СЕДНЕШ СРЕЩУ ЖЕНА СИ И ДА ПОМИСЛИТЕ, КАК ЩЕ ЖИВЕЕТЕ КАТО ТЕ СВАЛЯТ ОТ ПОСТА !!!!!!! ТОГАВА НЯМА ДА ИМА КОМИСИОННИ, НЯМА ДА ИМА .........ВЪВ "ФАКЕЛО", НЯМА ДА ИМА ДОПЪЛНИТЕЛНИ ПАРИЧКИ НИТО ЗА ТЕБ, НИТО ЗА РОКЛИЧКИТЕ Й !!!!!!!!!!!!! ТРЪГНАЛ СИ ДА СЕ ПРАВИШ НА КЛОУН, ДА СИ ПРЕДСТАВЯШ, ЧЕ СИ ТОЗИ, КОЙТО МОЖЕШ ДА КОМАНДВАШ!!!!!! ТОВА НЕ ТИ Е ПОДЕЛЕНИЕТО, КЪДЕТО СА ТЕ НАКАЗВАЛИ ДА НЕ ЛЕТИШ, КОГАТО ТИ ПУСКАТ ЗАПОВЕДИ ЗА НАКАЗАНИЯ И ТИ СИ ИЗЛИВАШ ЗЛОБАТА НА КОЛЕГИТЕ ТИ !!!!!!!...........ТОВА Е .......Б Ъ Л Г А Р И Я...., ТОВА Е ..... МОЯТА РОДИНА.... КОЯТО НЕ ТИ РАЗРЕШАВАМ ДА Я ХУЛИШ, ДА Я УНИЖАВАШ, ДА Я ТЪПЧЕШ С МРЪСНИТЕ ТИ ПОМИСЛИ!!!!!!! ОБИКНОВЕНА БЪЛГАРКА СЪМ, ИСКАМ ДЕЦАТА МИ, ВНУЦИТЕ МИ ДА СЕ ЧУВСТВАТ СПОКОЙНО КАКТО НА УЛИЦИТЕ, ТАКА И НА ПЛОЩАДИТЕ!!!!!! ЯСНО ЛИ ТИ Е!!!! А НЕ ДА ГЛЕДАТ ПИЯНИЦИ, НАРКОМАНИ, БИЯЧИ НА КОИТО СИ ПЛАТИЛ, ЗА ДА ТИ ИЗВЪРШВАТ ПОДМОЛНИТЕ, ЗЛОБНИ И КАЛНИ ЗАМИСЛИ!!!!!!! ЗНАЕШ ЛИ......С Ъ Ж А Л Я В А М ... Т Е !!!!!! НАИСТИНА СИ ДОСТОЕН ЗА ...........СЪЖАЛЕНИЕ!!!!!

Отговори
56 9
Ирина Тодорова

Ирина Тодорова

08.08.2020 | 13:38

Позор и Предател!

Отговори
48 10
ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА

ПОРАЗЯВАЩАТА УСТА

08.08.2020 | 10:21

А БЕ КЪДЕ Е БАЦЕ / МУТРАГЕНЬО/? ДА НЕ Е НАПЪЛНИЛ ГОЛЕМИТЕ ГАЩИ С АКО И ДА СЕ ПОДМИВА НА СЕКВОЯ?

Отговори
8 61
Някой

Някой

08.08.2020 | 13:04

Само като ви чета, колко сте невъзпитани, неграмотни и цинични, ми става ясно какъв е електората на "президента"!

Отговори
58 7
Тошко

Тошко

13.08.2020 | 15:33

Лапай маркуча и без да плюеш! Или в г.з.!

Отговори
3 0
Недоволен

Недоволен

08.08.2020 | 09:58

Срамувам се ,че Радев е президент на България.

Отговори
80 10
Българин

Българин

08.08.2020 | 06:57

Много проста тикава! Успя да изготви всички инвеститори от България включително и VW, наблюдаваме изтегляне на чуждестранни инвеститори и то благодарение на череената мутра. Ако има, човек който трябва да си подаде оставката та това е президента. ОСТАВКА !!!!

Отговори
87 20
ОТВРАТ

ОТВРАТ

08.08.2020 | 02:11

Такава отврат не е имало досега .

Отговори
87 14
Месаря

Месаря

08.08.2020 | 01:27

Най смотания президент до сега

Отговори
95 17

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?