Следвайте ни

Преминаха изпитанията на един от изтребителите ни МиГ-29

viber icon

Успешно преминаха летателните изпитания на самолет МиГ-29, борд 14 в авиобаза Граф Игнатиево. Подполковник Калин Атанасов и подполковник Любомир Славов осъществиха проверките по самолета и двигателите във въздуха в два последователни полета. 

С тях завърши етапа на контролно-възстановителните работи, изпълнявани на всеки 1000-часа нальот на самолет МиГ-29. 

Те са важна част от цялостния процес, съгласно който инженерно-техническият състав на ескадрилата за периодично обслужване и войскови ремонт осъществява реалната дейност по възстановяване на летателната годност на изтребителите. 

Това е изпълнението на българската част от мероприятията по авиационната техника от договорите, сключени между АО „РСК „МиГ“ и Министерство на отбраната.

Предстои комисия да приеме извършените наземни и летателни изпитания и да излезе със заключение по отношение на бъдещата експлоатация на самолета.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Ей ТЕЗИ торбички

Ей ТЕЗИ торбички

26.03.2021 | 11:53

каракачановски найлонови атрибути.

Отговори
2 0
Schetovodstvo

Schetovodstvo

26.03.2021 | 08:13

EDIN MUZEEN EKSPONAT SAVESTKO PROIZVODSTVO, 30 GODINI SLED RAZPADANETO NA SIONISTKATA EVREYSKA DOKTRINA-RELIGIYA NA XX VEK-KOMUNIZMAT I 37 DUSHI OBSLUJVASHT PERSONAL BEZ DA BROIM CHISTACHITE ,GOTVACHITE ...NA MUZEYA !

Отговори
3 1
Мъ още ли фърчат Ний сме Натовци

Мъ още ли фърчат Ний сме Натовци

26.03.2021 | 00:10

Ооооооооо имаме цъветцко.оръжие още От чифутите цъветцки Ама требе да обърнем.дупето и да дадем авансово за едни рисунки на една чифутска мъничка крадлива компанийка за да ги спасим от фалит Защото чичко Тръмп и посочи среден пръст.като им.каза Моят поглед е насочен към проблемите на САЩ а не към вашия чифутски.бизнес с оръжие и войни и му спретнаха изборите И чифутите от Цъвецки доволни Чичко юТръмп.е техншя Човек Ко правим ние с цървулите Плякат ни Ту цъветски чифути ту хамерикански Запасявайте се с противозачатъчни да не ханете да забременете от чифутска любов Аборта ви е сигурен И фалита също от всякъкво естество

Отговори
2 4

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?