Следвайте ни

Премиерът за купона в Пловдив: Тарикати, мислят, че лъжат държавата

viber icon

Остра реакция за купоните в Пловдив показа премиерът Борисов. Той говори пред медии в Разлог, където е на обиколка.

„Има тарикати, които си мислят, че лъжат държавата. А те лъжат себе си, защото ще се разболеят. Мерките в държавата обаче дават резултат”, така премиерът коментира партитата.

Борисов подчерта, че мерките в страната са по-либерални спрямо тези в Европа. За пример той даде Белгия и Франция, където е въведен вечерен час, както и Гърция, където мерките бяха затегнати.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Майна

Майна

16.01.2021 | 12:15

Фалшивия избран с манипулации лъжи и измами менте премиер комунист пак ли плюе по хората и се прави на тарикат ? Ще си празнуват хората квото си искат бе бо-клук . Що не внесеш видеонаблюдение към броенето на бюлетини бе изр-од ? Щото не искаш народа да види как броите ,как фалшифицирате изборите как подменят а протоколи и бюлетини нали . Що не внесе гласуване по пощата или електроно такова за да могат 3 милиона български емигранти да гласуват ? Щото няма да гласуват за теб страхливо куче убито нали ? Що не въведе изцяло машиното гласуване ? Щото цига-нския ти електорат който купуваш на всички избори е неграмотен и няма да миже да се справи ? Що не допусна чужди наблюдатели НС изборите ? За да не види света как винаги фалшифицираш изборите с дъртия Квазимодо БКП Константинов . Ако изборите се проведат ЧЕСТНО И НОРМАЛНО няма да видиш повече от 6 % и то само от контролиранатс ти мързелива смра-длива администрация . Крадец кокто го е страх от камери и не допусна видеонаблюдение . Цял свят ре разбра къв мафиот престъпник и крадец си . Ако един човек се яви на интервю ЗС работа и откаже да работи под наличието на камери никой няма ДС го вземе щото на всеки ще му е ясно че това е престъпник а ти избори ще правиш под прикритие . Мръсен ОТП-адък

Отговори
9 12
Ама,смешен си !

Ама,смешен си !

16.01.2021 | 22:02

Защо мислиш,че някой ще ти чете романа ?!!?

Отговори
1 3
Хитър Петър Много съм хитър

Хитър Петър Много съм хитър

16.01.2021 | 11:49

Другарю коментиращ еврейски Тиквун Само еврейте могат и са тарикати И това определение важи за вас А в Българската история и фолклор си имаме Хитър Петър който е Хитър цял живот за разлика от еврейщината и тарикатлъка им е от Ден до Пладне В цял свят сте извесни с тарикатлъка ви и за туй сте мразени от всички вярващи в Бог и от мюсюлмани и от хрисияни А ти другарю тиквун и кохортата ти еврейска не можете да забраните чествуването на Рожден ден със заповеди Затуй и ще си отидете беславно от историята на България и света Що безславно Ще оставите поредната си диря като човекомразци ционисти комунисти интернационалисти номади тарикати В прехвалената ви Америка разбунихте 80 милиона от тарикатлъка и лакомията ви 80 милиона не са 8 или 10 човека който да глобиш Ама и те ти ви стигат за Малка България

Отговори
10 8
Ееееее!

Ееееее!

16.01.2021 | 22:12

Не разбра ли,че няма да ти четат романите ?!?!

Отговори
1 3
Тарик Азис

Тарик Азис

16.01.2021 | 10:48

Тарикат си ти,а думата е хитреци,но във Винету явно не я пише!Спрежение на думата прост....

Отговори
11 7
Ама,смешен си !

Ама,смешен си !

16.01.2021 | 22:09

Нямаш понятие от спрежение,спряга се единствено глаголa,ако знаеш какво е глагол ! Та явно дори и "Винету" не си успял да прочетеш ! Ха,ха,ха !!!

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай