Следвайте ни

Премиерът Янев с първи коментар след заседанието на 46-ото Народно събрание

viber icon

Очаквам да се сформира работещ кабинет в обозрим срок, защото е необходимо за всеки един българин. От прочетените декларации от партиите, бих искал да откроя нещо – в много от тях чух приоритети, визии, които съвпадат със започнатото от служебното правителство, по отношение на контрола на харченето на публични средства, за здравеопазването, по отношение на подпомагане на бизнеса, за да може да е високотехнологичен и да дава висока добавена стойност. Това коментира пред журналисти служебният премиер Стефан Янев след края на първото заседание на 46-ото Народно събрание.

"Необходимостта от съдебна реформа е нещо, което всички българи очакваме. Не сме изненадани от критиките на ЕК в това отношение. Трябва необходимия консенсус, за да е фокусирано бъдещото правителство върху проблемите", коментира още министър-председателят.

 На въпрос дали ще има министри от служебния кабинет, Янев уточни, че не може да коментира личности, а само управленска програма и цели.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Йово

Йово

21.07.2021 | 13:17

Задължителна проверка на всики назначение от комунистите и всички зделки. Да бъде разследвано и падналия изтребител, виновни и причини!

Отговори
1 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?