Следвайте ни

Премиерът: Добрич е прекрасен край, помагаме му

viber icon

"Продължаваме да подкрепяме Добрич. Преди дни отпуснахме 1,5 милиона лева за подобряване на пътната инфраструктура в града. Детските градини и училищата са санирани, индустриалната зона се развива, а като направим и автомагистрала Хемус ще се осигури добра връзка със столицата и другите градове“.

Това заяви министър-председателят Бойко Борисов, който огледа на място новоремонтирания булевард „Добруджа“ в Добрич. Премиерът припомни, че преди 3 години пътят е бил в много лошо състояние. „Прекрасен край е Добрич, нека хората да знаят, че няма значение от коя партия е кметът, правителството ще подпомага всяка община в България“, категоричен бе Бойко Борисов.

Кметът на Добрич Йордан Йорданов изказа благодарност от името на жителите на града за подкрепата на изпълнителната власт и уточни, че отпуснатите през януари т.г. средства от близо 1,5 милиона лева ще бъдат вложени в основен ремонт на ул. „Генерал-майор Стефан Попов“ и на още няколко натоварени и интензивно използвани участъци от уличната мрежа в града.

Министърът на труда и социалната политика Деница Сачева информира премиера Борисов, че чрез антикризисните мерки на правителството област Добрич е получила над 18 милиона лева за запазването на повече от 8000 работни места.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай