Следвайте ни

Премиерът Борисов в завода за бойлери във Варна ВИДЕО

viber icon

Премиерът Бойко Борисов е на работно посещение в завода за бойлери „Елдом“ във Варна, става ясно от живо включване във фейсбук профила му.

Заедно с него са кметът на града Иван Портних и министърът на труда и социалната политика Деница Сачева.

"Влизаме в новата година с най-ниския дефицит в ЕС, както и с най-ниския външен дълг в Европа", каза премиерът Борисов.

"Обещал съм на варненци "Хемус" и се строи на макс", допълни той. От ръководството на завода му благодариха за мярката 60/40, а от стоя страна министърът на труда и социалната политика Деница Сачева поясни, че във Варна са запазени много работни места.

Борисов обърна внимание, че днес сме получили нов транш от 25 000 ваксини и продължава имунизацията на българите по план. "Повече оптимизъм, ваксиниране и да се надяваме, че скоро ще се върнем към нормалността", обяви Борисов.

"До няколко дни ще започне и третата доставка, за да стартира втората фаза на имунизация - за възрастните хора и учителите. Той съобщи, че е провел разговор с образователния министър Красимир Вълчев за старта на учебния процес на живо при най-малките до 4-и клас и нямат притеснения.

"За радост и българските лекари се научиха да лекуват, защото март месец не знаехме какво да правим. В пъти са повече оздравелите, имаме ваксини и се надявам до месеци да си върнем нормалния начин на живот.", заяви премиерът.

Той отправи апел за повече оптимизъм и ваксиниране. Аз помня баща ми като донесе "Раховец" печка на майка ми, такава радост беше. Сега социалистите какво говорят. Да си спомнят какво се имали тогава и каква радост е било за една печка "Раховец", "Москвич" и телевизор Рубин", заяви премиерът.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

5432

5432

04.01.2021 | 11:10

Абсолютен и.диот!

Отговори
4 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?