Следвайте ни

Премиерът Борисов: Говорят ли ми за корупция, показвам метрото

viber icon

Интересен статус написа премиерът Бойко Борисов по повод откриването на третия лъч на софийското метро днес. Темата беше разисквана и на заседанието на МС.

"От днес пускаме в движение третия лъч на метрото. Трасето от бул. „Владимир Вазов“ до „Красно село“ е 8 километра. По него са изградени 8 нови, модерни и красиви станции, на които са поставени и стъклени прегради срещу инциденти, които ще разделят пероните и влака.

С огромни инвестиции само за 11 години дължината на метрото се увеличи с близо 40 км. Нашето метро е най-красивото и най-евтиното в Европа. Цял подземен град и лесна връзка между всички точки на София.

Строим еднакво качествено както в Европа, но за много по-ниска цена. Затова като някой ми заговори за корупция в България - аз му показвам метрото.

Това бе най-трудната отсечка на подземната железопътна линия в столицата. По сложни терени се строят и Южната дъга на София, магистралите "Хемус", "Струма" и "Европа" и газопроводите.

Но ние няма да се откажем. Защото нашата сила е в действията. Останалите могат само да говорят. Затова преди нас имаше само 10 км метро и магистрала до Правец. Призовавам всички да пазят и ценят новата придобивка, защото тя не е даденост", написа Борисов.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Ковидчо:

Ковидчо:

26.08.2020 | 13:54

Всъщност няма значение какво ще покаже, `щото абсолютно всичко е пропито от корупция!

Отговори
9 2
Гражданин

Гражданин

26.08.2020 | 13:21

Всички виждаме и чуваме/снимки,разговори,на живо от джипката/,ама това постоянно натъртване до кога бе Б.Б.,Да се чудим преди ГЕРБ къде сме живеели.Пък и нали на вас това ви е работата,иначе за къв ч*п сте ни,само да ви храним ли?

Отговори
8 5
метрото

метрото

26.08.2020 | 13:18

Градецът от снимката го чакат много тежки времена.

Отговори
8 3
Ченге

Ченге

26.08.2020 | 13:16

Говорят ти за корупция,показвай маминия,баба мента,мама роза,спартачето,зикича,канаЗирката и прочие.Нали са все твои хора и това само в Пловдив.Затова не допуснахте Атанасов пак да е кмет.

Отговори
8 2
Браво

Браво

26.08.2020 | 12:57

Мо то кво друго да покажеш!шкафчетата ги видяхме ,записите ги чухме ,разбитата с 90км магистрала Тракия я знаем ,какво друго има за показване!

Отговори
14 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?