Следвайте ни

Преглеждат безплатно страдащи от белези и трудно заздравяващи рани

viber icon

Месец преди началото на летния сезон Клиниката по изгаряне и пластична хирургия в УМБАЛСМ „Н. И. Пирогов” стартира кампания, насочена към пациентите, които се борят с трудно заздравяващи рани и към тези, които имат деформации и смущаващи белези след оперативни интервенции и изгаряния.  

От 17 май до 17 юни екипът на проф. Аргирова ще консултира безплатно хора с тези  проблеми. Прегледите ще се осъществяват всеки вторник от 13:30 до 19:00 в приемно-консултативните кабинети в Клиниката по изгаряне. Необходимо е единствено предварително записване на телефон 0882732459. 

Кампанията е насочена и към децата с белези от травми или инциденти. Те ще бъдат консултирани от специалистите от Отделението по изгаряне и пластична хирургия при деца към клиниката. 

Лекарите, които стоят зад инициативата, обръщат изключително внимание на необходимостта от навременно лечение на кожните деформации, тъй като те водят до понижаване на самочувствието и е възможно да доведат до проблеми в емоционалното развитие у децата. 

Д-р Аргирова подчертава, че в някои случаи може да се наложи и търсенето на спешна помощ и операция, ако проблемите с трудно заздравяващите рани се неглижират или не се намери добър специалист. В работата си тя и колегите й разчитат на индивидуалния подход в намирането на ефикасно лечение. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?