49
Следвайте ни

Председателят на НС показа COVID теста и обясни как се чувства под карантина СНИМКА

viber icon

Председателят на парламента Никола Минчев, който преди дни, точно след Консултативния съвет по национална сигурност, даде положителна проба за коронавирус, разказа във фейсбук как се чувства и пусна снимка на теста си. Малко по-рано от "Възраждане" го обвиниха, че тестът му е фалшив. Той не пропусна да подчертае, че опозицията се опитва да извлече дивиденти от карантината му.

Вижте целия пост на Минчев:

Благодаря на всички, които проявиха интерес към моето и на семейството ми здраве. Добре сме. Тези, които проявяват нездрав интерес, предимно с цел политически намеци в свой интерес, ще оставя без коментар.

Но явно дължа информация и естествено ще я дам. Поради огромното количество хора, с които се срещам всеки ден, си правя тестове по-често. Такъв си бях направил и в неделя и беше отрицателен. След заседанието на КСНС си направих отново тест, който за жалост даде положителен резултат и аз осведомих за това контактните си лица.

Ясно е, че някои хора и най-вече опозицията се опитват да извлекат дивиденти от създалата се ситуация. Честно или не, това е положението. Ако се беше случило след пленарен ден в НС, сигурно щеше да е същото. Иначе сме добре. Благодаря!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Имам въпрос

Имам въпрос

12.01.2022 | 16:40

След ,като срещата завърши в 20 часа, коя лаборатория в извънработно време са взели проба и как толкова бързо стана всичко,че в 21, 37 мин пресата знаеше и публикува новината??

Отговори
4 3
....

....

14.01.2022 | 18:40

Правителствената.

Отговори
0 0
Така и не му запомних името на тоя смешко

Така и не му запомних името на тоя смешко

12.01.2022 | 13:48

Какво се обяснява като ляхуса

Отговори
8 10
Тия късопишковци ли ще ни ръководят Срам и позор

Тия късопишковци ли ще ни ръководят Срам и позор

12.01.2022 | 13:46

Ако живеехме във средновековието Кък кратуната на Паралалаламента щеше да нъ информира без Фейсбук Инстъгръм и куриерите на ортака му от Спиди И се размечтавам за ония средни векове в който Тъмния балкански субект Калоян лично на бойното поле е могъл да срешне благородника Балдуин ей така без фейсбук А Минчев минджата се крие у дома като селска мома

Отговори
6 11
Христо Слави Рачев

Христо Слави Рачев

12.01.2022 | 13:28

Наистина не мога да запомня името на К0пейкин. Не е почтително да се говори за човек с очевидна мисия в парламента само с неговия прякор. Внимателно наблюдавайте този пъчещ се герой, както котката гледа дефилираща хлебарка по кухненския под. Кoпейкин грабна в движение палката от Сидеров и хукна из коридорите на българския парламент. Този човек сякаш е изпаднал от брехтовата пиеса Майка Кураж, като ярък представител на епичния театър. Не подценявайте маниакалността му! Мисля, че ще е по-успешен от грохналия Сидеров, сполетян от изпреварващи тикове на устата, характерни за хора, които послъгват. Копейкин ще опита да обедини доста от разпръснатия б0клук из Отечеството, пренебрегвайки европейския принцип за разделно събиране на б0клука. Припряното и бързо бърборене на Копейкин в темпо алегрето издава психичен смут. Няма усет кога става арогантен, влезне ли в роля, няма излизане. Видите ли вискозен /лепкав/ човек, който говори за излизане от НАТО, против Европейския съюз, срещу правото на България да се защити от външна агресия, ще трябва да си отговорите на въпроса, дали пред вас стои луд човек или поредния специален пратеник на Москва. Зад този герой с тънки крачка и крушовидна глава вече се сформират батальони от русофилска масовка.

Отговори
10 8

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кои са най-големите предизвикателства пред новото правителство през 2022-ра година?