Следвайте ни

Пребитите от крадци в Зетьово с жестоки подробности за ужаса

viber icon

Недоволни крадци, които не намерили нищо за обиране, са пребили възрастните майка и син по особено жесток в чирпанското село Зетьово. Двама нападатели, които влезли в скромния имот на пенсионерите, ги налагали с пистолет и пръчка. Пострадалите са покрити със синини.

"Започнаха да ни бият. Искаха пари. Удряха ни с пистолет и пръчка. Майка ми започна да им се моли", разказа нападнатият Миньо Ангелов. 

"За първи път се случва обир и то с побой в селото. Двамата нападатели са задържани. Момчетата са роми, единият е от селото. И двамата са криминално проявени", коментира пред bTV кметът на Зетьово Иван Ганев.

"Главният прокурор пристигна в 7 сутринта. Да дойде толкова рано, за да увери един селски кмет, че ще се решат проблемите - такова нещо не се беше случвало от 30 години. Разбрахме се, че ще се действа и за най-малката кражба", каза още Ганев.

Вчера се проведе акция срещу битовата престъпност в Стара Загора и Чирпан. По време на полицейската операция присъстваха главният секретар на МВР Ивайло Иванов и главният прокурор Иван Гешев.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?