Следвайте ни

Последни новини за Стоянка Мутафова и Стефан Данаилов

Tежко остава състоянието на актрисата Стоянка Мутафова. Тя беше приета в реанимацията на Военномедицинска академия и е на апаратно дишане. Мутафова е със сериозни здравословни проблеми през последните 5 месеца, съобщава Нова телевизия.  

Преди дни легендата на българското кино и театър претърпя операция на жлъчката в болница „Лозенец". Тя получи сепсис и беше с висока температура, но лекарите я бяха стабилизирали. Дъщерята на голямата актриса призна, че състоянието на майка й е тежко и призова целия български народ, който я обича, да се моли за нея.  

Лекарите от ВМА продължават да се борят и за живота Стефан Данаилов. Той е в реанимацията, но е изведен от изкуствената кома.  Ламбо остава на апаратно дишане. По информация на "Телеграф", Ламбо е контактен и вече знае, че Стоянка, с която е приятел от десетилетия, е в същата реанимация. Според хора от арт гилдията той казал на доведения си син - продуцента Росен Цанков, че събира сили, за да отиде при Стояна и се надявал това да стане до дни. Данаилов обаче е на командно дишане и няма как това да се случи веднага. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари

Публикувай

Коментари (0)

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?