49
Следвайте ни

Поредно признание за доц. Иво Димитров от Съвместното командване на специалните операции

viber icon

Командирът на Съвместното командване на специалните операции и началник на гарнизон Пловдив генерал-майор Явор Матеев награди с плакет и почетна грамота о.з. капитан доцент д.м. Иво Димитров.

Отличието му беше връчено за честна и доблестна служба в Специалните сили на Българската армия, активно участие и подпомагане на българските парашутисти, проявена щедрост, добрина, човечност и за безвъзмездното и безусловно спонсориране на ремонта и оборудването на Клуб на парашутиста в Пловдив.

„Човек е богат не с това, което е взел, а с онова, което е дал“, пише в почетната грамота.

Това е втори жест на признателност от Съвместното командване на специалните операции към о.з. капитан доцент д.м. Иво Димитров от Факултета по обществено здраве на Медицински университет - София. Миналата година той получи благодарствен адрес от подразделението, след като дари хранителни добавки с висока имуностимулираща и възстановителна стойност на личния състав.

Физическото и психическо напрежение при обучението и действията на българските военни специални сили е с висока научна стойност и е нужна съответната подкрепа от специални енергийно възстановителни хранителни добавки, подчерта доктор Иво Димитров, който също е служил като военнослужещ в това подразделение на Българската армия. Той обеща постоянна подкрепа от негова страна към спецбойците ни.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?