Следвайте ни

Пореден обрат: Няма да убиват мечката от Белица, засега

viber icon

Засега мечката, която нападна жена край Белица, няма да бъде убивана, съобщиха от Изпълнителната агенция по горите.

Или поне докато няма повторно нападение. От ведомството уточниха, че процедурата за отстрел е предвидена в Закона за биологичното разнообразие.

"Разрешителното е предвидено в законова процедура, независимо от волята на обществото и различни прослойки. В моментът обаче не е задължително това разрешително да бъде изпълнено, в случай, че няма агресивно поведение", посочиха още от агенцията.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

Галина

Галина

05.07.2021 | 17:17

Кой реши че може да убива живо същество?. Аз не съм съгласна със моите данъци да ставам съучастник в подобно деяние. Заплатите на тези служители са от нашите данъци и подобно изказване че не може да се вземе мнението ни е наглост

Отговори
1 3
Юлия

Юлия

05.07.2021 | 17:39

Има си специалисти които ще вземат решение. Вашите и моите данъци нямат нищо общо с поведението на животното. То домашните животни са непредсказуеми, та този звяр. Емоциите в дадения случай са само вредни.

Отговори
3 2
мхм

мхм

05.07.2021 | 16:14

Мечката не е нападнала човек, а дърта, миризлива циганка, отишла сама при мечката в гората... Разбира се, че не трябва да се обстрелва! Научете мангустите на работа, а не само да крадат и да вият за пари!!!

Отговори
5 2
до мхм

до мхм

05.07.2021 | 17:46

дърта и миризлива е на майка ти п......, откъдето си излязъл, гнусар недо-кклатен!! Дано мечка да изяде цялото ти семселе....ама и тя ще се погнуси и ще повърне!!

Отговори
3 1

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?