49
Следвайте ни

Поп фолкът в подкрепа на тежко болната Сашка Васева

viber icon

Поп фолкът да се обедини и да помогне на Сашка Васева - за това призова колежката й Екстра Нина.


„Oт цялото си сърце искам Сашка Васева да се оправи и болестта да остане само спомен. Тя е вярваща, нека всички вътрешно се помолим за нейното оздравяване. Дай Боже да се възстанови на 104 процента. Аз изцяло вярвам в това“. 

Tова заяви пред „България днес“ певицата Екстра Нина по повод тежкото заболяване на колежката си. От няколко години Сашка има сериозни проблеми със зрението, като нито можеше да разбере какво й има, нито как да се лекува. Наскоро Васева е разбрала страшната истина в Германия тумор в мозъка.

„Със Сашка сме приятелки от началото на попфолка. Живели сме заедно в Симеоново. Правили сме концерти и турнета двете. Колежки сме, уважавам я много, но най-вече защото е много земна и добра. Иска ми се някой импресарио да организира благотворителен концерт с малко по-високи цени на билетите, за да можем всички заедно да помогнем на семейството, защото сумата е непосилна“, каза още Екстра Нина.

„След толкова години, през които обикалях по доктори в България и Германия, едва сега един много добър лекар - неврохирургът Асен Хаджиянев, ми постави диагнозата, че имам тумор на мозъка, който притиска очния нерв. Досега близо 10 години все ми казваха, че имам атрофия на очния нерв, и никой не успя да установи, че причината да не виждам е друга”, заявя наскоро Васева, признавайки за пръв път сериозния си здравословен проблем.

За операцията са необходими 90 000 евро, като сумата е непосилна за семейството на Сашка, пише „България Днес“.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

ПОМОГНИ СИ САМ,В СКАПАНАТА ДЪРЖАВА

ПОМОГНИ СИ САМ,В СКАПАНАТА ДЪРЖАВА

23.10.2021 | 20:22

ИМАХ СЪЩИЯ ПРОБЛЕМ :ПРОДАДОХ СИ КЪЩАТА И ДРУГИ ИМОТИ И СИ РЕШИХ ПРОБЛЕМА: НАЙ ВАЖНО Е ЗДРАВЕТО,ПРЕПОРЪЧВАМ ГО НА ВСЕКИ КОЙТО ИМА НУЖДА В ЧУЖБИНА. УСПЕХ

Отговори
1 0
Здравка Петкова

Здравка Петкова

23.10.2021 | 16:57

Извинете ме ПОП ФОЛК "ЕРА" , но докога ще се изразявате в "ЛЮБОВ" към колежката си, вместо да видим конкретните ви действия за Сашка? Т.е., медиите ни занимават години наред с Вашите хонорари, изкуствени ЦИЦИ, УСТНИ, ЗЪБИ.....etc. А не можахте за секунди да съберете пари за колежката си? Концерти докато организирате в пандемия, тя ще умре!!!! Явно оставате само чалгари, ПУКАНКИ, след като не можете да взимате важни решения, на немски (AB SOFORT!)! И разбира се, пише Ви немска възпитаничка, българка, избягала от чалгата в България! Но и при Вас има ИКОНИ! Докажете, кои са!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?