Следвайте ни

Политолози: Шансът за трети мандат е нулев

viber icon

Трети мандат няма да бъде реализиран. Това е категоричното мнение на политолога доц.Антоний Гълъбов. Същата е и прогнозата на неговия колега доц. Румен Карадимов.

Според тях между партиите в 46-то НС има дълбока разделителна линия., а водещите партии - Има такъв народ и ГЕРБ - твърдо са решили да не подкрепят други  варианти за правителство, коментираха политолозите, които бяха гости в БНТ тази сутрин.

"Има един магьосник от ОС, който ни говори от фейсбук ", иронизира доц. Антоний Гълъбов,визирайки Слави Трифонов. 

Според него се наблюдава сценарий, който е подготвен предварително и по който се движим. Доц. Гълъбов изрази учудване, че служебното правителство предлага актуализация на бюджета, въпреки че няма да носи отговорност за него, тъй като е временно. Политолозите считат, че актуализацията на бюджета няма да се приеме в този вид, в който е предложена от МФ.  Тази сутрин  критики спрямо предложението на финансовото министерство бяха отправени от депутатите на ДПС и БСП, а преди това остро се изказаха и от ГЕРБ.

Доц. Гълъбов посочи, че страната е  в политическа криза, а според доц. Росен Карадимов има риск тя да прерасне в конституционна,  което още повече ще усложни и без това напрегнатата обстановка в държавата. 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

нулата

нулата

19.08.2021 | 10:00

когато го предричат нули не е лесно шансът да е нулев......

Отговори
3 2
смееех

смееех

19.08.2021 | 09:58

горкия политолог - "мислителят " на роден!!!!!!!!!!!!!!! тоя е най тъжния предвестник на събитията.....никога не е познал но мисли...и окааа...

Отговори
4 2
ех, Марица................

ех, Марица................

19.08.2021 | 09:36

Магьосникът е от оЗ!! Що не четете, бе хора?

Отговори
3 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ако парламентарните избори са сега, за кого бихте гласували?